Pepsi reklám emlékszel még?
Figyelt kérdés
Britney,Beyonce,Pink mint gladiátor.Szerinted ha élesre fordult volna a helyzet és tényleg harcoltak volna egymás ellen az hogy zajlott volna és ki nyerte volna a küzdelmet?
Ja igen és még annyit,hogy ki volt szerinted az alfa nőstény?
2011. jan. 13. 17:17
1/5 anonim válasza:
Hihetetlen fontos kérdés. Szerintem Pink, alapvetően keményebb mint a többiek. De amúgy meg nem érdekel :D
2/5 anonim válasza:
Pink az egész vad csaj, de Beyonce, ő egy igazi alfa nőstény szerintem, van benne egy kis "feka-dinamika" Britney-t tartom a legtörékenyebbnek, szerintem ő tipikus gyenge törékeny nő:D
5/5 anonim válasza:
Szerintem meg Freddie Mercury forgott a sírjában anno amikor adták ezt a reklámot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!