Hol tudok panaszt tenni a Való Világgal kapcsolatban?
Egészen konkrétan itt: [link]
Sok sikert!
Bár van annyi más csatorna, amin filmeket is adnak, mint égen a csillag. Ha meg neted van, akkor az egy másik plusz forrás még. De csak panaszkodj, ha nem találod fel magad. :-)
Egyébként meg az lenne a legegyszerűbb, ha azok, akik ccsak bosszankodásból nézik az ilyen műsorokat, mondjuk a holnapi naptól nem kapcsolnának oda. Hú, szerintem eléggé lecsökkenne a nézettség. És az azt jelenti, hogy levennék a műsorról, ha nincs elég néző. Bár ez lehet, hogy egy naiv ötlet. De egy próbát megérne...
Igen, a legjobb technika ha bojkottálod. Amíg dühödben nézed, és "megnézem ezt a sz@rt", vagy valóvlág témájú linkekre kattintasz, addig őket támogatod, bizony.
Én nem szeretem. Nem nézem. Egyáltalán nem. Nem nyomok való világos linkre sem. De feljelenti... Sajnos fölösleges. Amíg lesznek emberek, akik megnézik, addig megéri. És a nézettség szempontjából mindegy, hogy ki és miért nézi.
Kéne indítani egy külön reality tv-csatornát és oda pakolni az öszes ilyen idiotizmust. Vagy már van ilyen?
Mondjuk én a többi retekklubbos, meg csigatévés műsort sem nézem, mert számomra annyira sekélyesek. Akkor már inkább spektrum, bbc, discovery ch és hasonlók.
Kérdező: egyébként milyen filmeket látnál a vv és társai helyett? Ja igen, és mi lenne az, ami miatt szerinted a műsor sértő és feltétlenül le kellene, hogy vegyék? (Egyáltalán milyen időpontban van?)
Én nem nézem ezt a szart,és nem is érdekel.Mivel soha nem kapcsolom oda(így csak a sok idétlen reklámja miatt vagyok kiakadva) így nincs is miért panaszt tennem.Egyszerűen ha látom,hogy jelzik/mondják vagy az újságban olvasom,hogy ekkor kezdődik már kapcsolom is el.
Annyit sem ér a műsor,hogy leveleket írogassak miatta.
Egyébként én inkább a National geographic,Sprektum,Discovery-t nézem,és ott hál istenek még véletlenül sem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!