A mostani x-faktorból, nem megy majd Csaba a "Nagy X-faktorba", ahol az összes országnak a nyertesei vannak?
Figyelt kérdés
ÚGy hallottam h ahol van x faktor,azoknak lesz egy amerikában asszem,ahol a győztesek győztesét hirdetik ki...vagy most ez hogy van?2011. jan. 7. 18:40
11/14 A kérdező kommentje:
de ááá nemhiszem el...a kérdést nézzétek már léccives,mert nem azt kérdeztem h ki a szimpi,de tényleg...hanem h jól tudome ezt a nagy x-es dolgot...
2011. jan. 10. 17:01
12/14 anonim válasza:
Ez a nagy X-faktor egyelőre még csak terv, semmi konkrét nincs vele kapcsolatban.
13/14 anonim válasza:
Szerintem tehetséges a Csabi, és szexi is meg minden, de hogy a világ nagyjai közé ő kevés lenne, ezt mindenki tudja, aki két lábbal áll a földön!
14/14 anonim válasza:
Igen, Simon Cowell elvileg igyekszik összehozni ezt a nemzetközi X Factort. :) De szerintem Angliában lesz, mivel onnan származik a show.
Ja, és még valami: szerintem ez még csak évek múlva fog megvalósulni, addigra már nekünk is több nyertesünk lesz. Nem hinném, hogy Csabit küldik majd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!