Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Aki nézi a Való Világot az...

Aki nézi a Való Világot az miért teszi?

Figyelt kérdés
én 10 másodpercnél nem bírok belőle többet, hihetetlen hogy X embert beraknak egy szobába, kinyalják a seggüket, semmit nem kell csinálniuk csak a műbalhét, és ennyi. ha unatkozok este inkább elmegyek haverokkal valahova vagy akármi értelmes dolgot csinálok, nem pazarlom az időmet pár értelmetlen emberre akik annyira nem értenek semmihez hogy ez az egyetlen esélyük a pénzkeresésre.
2011. jan. 7. 17:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sajnos nincs lehetőségem elmenni itthonról csak ritkán, "értelmes" filmeket is nézek, sőt olvasok is, de ez az 1-2 óra belefér, és én is ismerem az egyik villalakót, kíváncsi vagyok rá.
2011. jan. 8. 13:51
 12/29 anonim ***** válasza:
68%

attól még nem leszel 'kevesebb' ember,amiért megnézed a valóvilág adásait.

utolsó válaszolóval teljesen egyetértek,ez az 1-2óra simán belefér.

2011. jan. 8. 13:53
 13/29 A kérdező kommentje:
pedig biztos hogy van a nézők között aki például túlsúlyos és nincsen megelégedve a kinézetével, akkor ha azt a 'kis időt' nem TV előtt töltené hanem mondjuk futna meg is lenne oldva, de nem, egyszerűbb azt mondani hogy 'nincs rá időm' ez csak egy példa volt de rengeteget lehetne még írni... na mind1 nem mondtam hogy ettől valaki kevesebb lenne, hogy nézi, csak én nem bírom felfogni... akkor nézzenek inkább south parkot vagy family guyt, abba legalább van egy kis társadalomkritika, és az még vicces is.
2011. jan. 8. 15:27
 14/29 anonim ***** válasza:
Azért nézem, mert anyám nézi (akinek ezerszer könyörögtem, hogy nézzen mást) és mert nincs máskor időm vele lenni,csak mikor azt a rettenetet adják. Mégha ez nem is a legminőségibb időtöltés, legalább együtt csináljuk és közben dumálunk erről arról. Másrészt állati pszichológiai felismeréseket lehet leszűrni belőle, így segíti az előrehaladásom tanulmányaim során :P
2011. jan. 9. 19:52
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Azért tök felesleges feltenni egy kérdést, hogy aztán minősíthesd a válaszolókat. Nem is vagy te arra kíváncsi, miért nézik.

Nem vagy te jobb emberben, mint a VV műsorban.

2011. jan. 9. 22:29
 16/29 anonim ***** válasza:

jaj.... tuti, akik ilyen kérdéseket írnak ki, van pár dolog az életükben, ami másnak tűnik haszontalannak... Miért kell mindig ítélkezni, pálcát törni, megmondani a tutit? Nem bántásként kérdező, de írd le egy hetedet, mivel töltöd, és tuti találok benne olyan programot, ami szerintem fölösleges időpocsékolás.

Ja, hogy akkor én butább, vagy primitívebb vagyok? Ezek is csak viszonyfogalmak...

Vagy unintelligens a válaszom?

Nem kötekedek, csak tényleg nem értem, mi motivál arra, hogy ilyen kérdéseket írj ki...

2011. jan. 9. 23:39
 17/29 anonim ***** válasza:
Agyzsibbasztásként. Szeretem az értelmes filmeket, szeretek olvasni, nem tartom magam egy ostoba embernek, viszont van, hogy egy fárasztó munkanap után egy ilyen primitív műsor jobban ki tud kapcsolni. Háttérzajnak jó.
2011. jan. 10. 08:04
 18/29 anonim ***** válasza:

Illetve szerintem sokunkban benne van egy "morbid-kíváncsiság", hogy mit alakítanak a ketrecbe zárt majmok.

Ez még nem egyenlő azzal, hogy szeretjük, és támogatjuk a műsort. Be kell látni, az emberek szeretnek kukkolni.

2011. jan. 10. 08:09
 19/29 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar, ha valaki nézi.

Csak nem tudom felfogni, hogy tud azon röhögni, hogy feltűnési viszketegséggel rendelkező emberek szánalmas balhéit hallgatja, mindezt olyan stílusban, ahogy én egy másik emberhez egyszerűen nem tudnék szólni. Szánalmas, amit művelnek, és nem értem, hogy mi benne a vicces.

Jómagam inkább sírni tudnék, hogy ilyen emberek léteznek. Pedig összesen talán két adásnyit műsort láttam, de nem bírtam idegekkel. Mert bántott és zavart a

z a végtelen rosszindulat és aljasság, amit ott láttam.

2011. jan. 10. 09:17
 20/29 anonim ***** válasza:
Nekem is háttérzajként megy. Egész nap keményen dolgozom, nehéz döntéseket kell hoznom, este már nem akarok mélyreszántó gondolatokkal foglalkozni. Gyerekeknek természetesen nem való. A kérdező megteheti, hogy elkocsmázgat a haverjaival, de egy anya, mint én nem hagyhatja otthon a gyerekét és iszogathat a barátnőivel amíg kedve tartja. Szerintem mindenki nézze azt amit akar, senkinek nincsen joga pálcát törni a másik fölött.
2011. jan. 10. 10:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!