Aki nézi a Való Világot az miért teszi?
attól még nem leszel 'kevesebb' ember,amiért megnézed a valóvilág adásait.
utolsó válaszolóval teljesen egyetértek,ez az 1-2óra simán belefér.
Azért tök felesleges feltenni egy kérdést, hogy aztán minősíthesd a válaszolókat. Nem is vagy te arra kíváncsi, miért nézik.
Nem vagy te jobb emberben, mint a VV műsorban.
jaj.... tuti, akik ilyen kérdéseket írnak ki, van pár dolog az életükben, ami másnak tűnik haszontalannak... Miért kell mindig ítélkezni, pálcát törni, megmondani a tutit? Nem bántásként kérdező, de írd le egy hetedet, mivel töltöd, és tuti találok benne olyan programot, ami szerintem fölösleges időpocsékolás.
Ja, hogy akkor én butább, vagy primitívebb vagyok? Ezek is csak viszonyfogalmak...
Vagy unintelligens a válaszom?
Nem kötekedek, csak tényleg nem értem, mi motivál arra, hogy ilyen kérdéseket írj ki...
Illetve szerintem sokunkban benne van egy "morbid-kíváncsiság", hogy mit alakítanak a ketrecbe zárt majmok.
Ez még nem egyenlő azzal, hogy szeretjük, és támogatjuk a műsort. Be kell látni, az emberek szeretnek kukkolni.
Engem nem zavar, ha valaki nézi.
Csak nem tudom felfogni, hogy tud azon röhögni, hogy feltűnési viszketegséggel rendelkező emberek szánalmas balhéit hallgatja, mindezt olyan stílusban, ahogy én egy másik emberhez egyszerűen nem tudnék szólni. Szánalmas, amit művelnek, és nem értem, hogy mi benne a vicces.
Jómagam inkább sírni tudnék, hogy ilyen emberek léteznek. Pedig összesen talán két adásnyit műsort láttam, de nem bírtam idegekkel. Mert bántott és zavart a
z a végtelen rosszindulat és aljasság, amit ott láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!