VV Gombi miért remegteti mindig a szempilláját?
Figyelt kérdés
Mindig látom amikor beszél, de miért?2011. jan. 5. 21:43
2/10 anonim válasza:
Ezen annyira elkapott a nevetés, köszike :DDD
Hát nem tudom, hogy miért, lehet így született...
3/10 anonim válasza:
tegnap 23:10- Ja mert hogy ezt jelenti a homoszexualitás ugye? Látom te sem vagy ezzel tisztában nézz utána a dolgoknak;)
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy ezt a hülyeséget már ő sem tudja nézni.
5/10 anonim válasza:
14:23
Tudom, hogy nem ezt jelenti a homoszexualitás! De nekem akkor is gyanús nagyon ez Gombi.. És ezt mondom úgy, hogy teljes mértékben elfogadom a homoszexualitást! (Nem egy meleg ismerősöm van.)
6/10 anonim válasza:
Hát jó csak nem értem hogy jött ez ide...:)
7/10 anonim válasza:
Miért mit lehet még erre válaszolni? :D Mert nagyon nincs rá magyarázat..
(Egyébként már nem gondolom, hogy meleg azok után, ahogy a barátnőjével beszélt.:) )
8/10 anonim válasza:
Csak mondtam hogy nem értem mért kell mindenkire ráfogni hogy meleg... Csak azért mert egy férfi foglalkozik a külsejével, vagy ebben az esetben mondjuk nagy szempillái vannak mért lenne meleg?:D
Meg ha az is lenne.. kit érdekel, mért fontos hogy kinek mi a szexualitása?
9/10 anonim válasza:
Igazad van, mostmár tudom, hogy tévedtem!
10/10 anonim válasza:
Csak úgy.Biztos neked is van fura szokásod.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!