Az normális, hogy 2 éves fiam remegteti magát?
Figyelt kérdés
Összeszorítja a fogát és remegtei a felsőtestét, leginkább a fejét és a karját. Olyan látvány, mint amikor dühében valaki megfeszül. De nem akkor csinálja, amikor dühös.2010. máj. 3. 14:19
2/6 anonim válasza:
Mikor csinálja? Szoktak a kicsik ilyet csinálni. Az enyém is csinálja, de ő csak olyan helyzetben, amikor valaminek örül. Pl. az egyedül evés, ha tetszik neki valami.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem, még nem.
Még nem tudom eseményhez kötni. pld amikor leülünk enni vagy amikor odaérünk a játszóra. Nem hiszti közben. Inkább ő is, ha valami jó történik, ami akár nekem tünhet semleges történésnek is akár ( pld asztalhoz ülés)
2010. máj. 3. 14:37
4/6 anonim válasza:
nekem 1,5éves a fiam ő is csinálja,de akkor amikor örül. ha kérdezem hogy hogy örülsz egyből remegteti magát
5/6 A kérdező kommentje:
Hát, a cukifejek néha a frászt hozzák rám. :)))) Köszönöm a segítségeiteket!
2010. máj. 3. 14:59
6/6 anonim válasza:
Szia!Az én kisfiam is csinálja,amikor bohóckodik és van nézőközönsége :) Persze mosolygunk nagyokat rajta,ez még jobban ösztönzi...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!