Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV gyűlölők! Miért fáj nektek...

VV gyűlölők! Miért fáj nektek az, ha nézzük a VV-ot?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 23:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Tudatlan emberek nézik? Én jó tanuló vagyok és egy értelmes embernek tartom magam attól függetlenül még nézem! És nem azért mert ebből szeretnék tanulni, hanem mert kb. 12 óra tanulás után nem mindenkinek marad energiája olvasni, vagy kvízjátékokat játszani..:D Ilyenkor jó ha beülsz egy kicsit a tv elé és nézel egy kis őrültséget! Mert szórakoztató, lehet rajta nevetni!
2011. jan. 4. 15:24
 12/16 anonim ***** válasza:

Én is úgy vagyok ezzel mint az utolsó válaszoló. Félnapos tanulás, otthoni teendők után jól esik egy kis hülyeséget nézni.

Mellesleg nekem nincs 8 másik csatornám, összesen 3 csatornánk van. RTL, TV2 és M1.

2011. jan. 4. 16:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem édes szívem nem fáj ha te nézed,nézzed csak jó sokat.

Ja,mégvalami.

Aláírom,tényleg nincsen semmi normális a tévében.

Délután Máricsui és társai,este pedig folytatódnak a jobbnál jobb agybutító,primitív műsorok. Ha nincs kedvedre valón a tévébe fogj egy könyvet,vagy egy újságot, vagy beszélgess a barátaiddal,szüleiddel.

2011. jan. 4. 18:26
 14/16 anonim ***** válasza:

Hogy miért fáj nekünk? Azért mert akik ezt nézik, azok sajnos beletartoznak abba a csoportba, akiknek a média átmossa az agyukat. És nagyon szomorú, hogy ezt a VV4-nek nevezett f*st, úgy adják elő, mintha ez egy nagyon igényes műsor lenne. Miért nézzem én azt, hogy X pityereg azért mert kiesik a játékból Y, és amúgy X haragszik Z-re. Ebben a VV-ben mindenki pityereg, hisztizik bömböl, mint egy 13 éves emo kislány, még a férfi villalakók is! UNDORÍTÓ! Ennyi a véleményem. A nagy VV fanok meg pontozzanak le, ha annyira akarnak, le sem sz@rom. :D

Én ezért nézek inkább sport csatornákat, Spektrumot, Discovery-t vagy National Geograpich Channel-t, ha nem megy semmi szórakoztató műsor a tv-ben, vagy nem nézek tv-t.

2011. jan. 4. 20:30
 15/16 anonim ***** válasza:
De bírom amikor valaki azt állítja, hogy mennyire szenny műsor és ő nem képes belenézni, de azért pontosan tudja mi történik bent a villában...Érdekes.
2011. jan. 4. 20:41
 16/16 A kérdező kommentje:

Én úgy vagyok vele, hogy sok óra tanulás után nincs semmi energiám, hogy tanuljak, így nézem a Való Világot. Engem kitud kapcsolni 1 órára, olyan nekem, mint a meditáció. Nevetek egy jót rajtuk, és ennyi.

Valóban, nagyon érdekes, hogy akik nem tudnák megnézni ezt a műsort, azért nagyon is tisztában vannak a történésekkel.....

2011. jan. 6. 01:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!