Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » VV gyűlölők! Miért fáj nektek...

VV gyűlölők! Miért fáj nektek az, ha nézzük a VV-ot?

Figyelt kérdés
2011. jan. 3. 23:44
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Ok... Aláírom, nem egy színvonalas műsor, ezt szerintem mindenki tudja is. De ha 1x semmi szórakoztató nem megy a TV-ben?!
2011. jan. 3. 23:49
 2/16 anonim ***** válasza:
0%

Jó a kérdés.

De talán fogjuk meg az utolsó mondatodat.

A TVben mind a média egyik fő forrásában nem csak a szórakozást, hanem a tudást is meg lehet találni.

És igazából, engem az bosszant, hogy tudatlan emberek nézik ezt, (és tudják hogy színvonaltalan) amikor minimum 8 másik csatornát is tudnának nézi ahol saját lexikális, vagy politikai ismeretüket frissíthetnék, pártállástól függően illetve függetlenül is.

De nem. Bepunnyad, nézi, röhög rajta. Majd csodálkozik, hogy mitől 290 az EUR és miért nőtt a törlesztője 12ezer forinttal.

Aztán kvízkérdésben előbb mondja meg hány here van a villában most, mint hogy mikor írták alá a Molotov-Ribbentrop paktumot. És nézik inkább ezt, amikor ugyanennyi "energia ráfordítással" sokkal naprakészebbek lehetnének.

Engem csak ez szomorít el. Nem vetek meg senkit miatta, abból már kinőttem.

2011. jan. 4. 00:05
 3/16 anonim ***** válasza:

Én nem utálom ezt a műsort, kb. 5x 10 percet láttam belőle. Egyszerűen nem érdekel, baromira unalmasnak tartom, és nem szeretek "idegen" emberek világába úgy bekukkolni, hogy ők tudják, minden szavukat halljuk, minden tettüket látjuk, magyarul "színészkedniük" kell.

De felőlem az nézi aki akarja. :) Én a Spektrumot és a Film+ csatornát nézem inkább.

2011. jan. 4. 00:11
 4/16 anonim ***** válasza:
85%

utolsó:

1. nem csak a buta emberek nézik

2. attól, hogy a jóska bácsi tudja hogy szaporodnak a medúzák még mindig 290 forint az euró...

mondjuk szerintem ha semmi más szórakoztató műsor nem megy a tv-ben akkor lehetne olvasni vagy akármi, nem muszáj tv-zni :D Ha tetszik akkor azért nézdd, ne azért mert más nem megy :D

2011. jan. 4. 00:13
 5/16 anonim ***** válasza:
előző vagyok.. utolsó helyett első :D
2011. jan. 4. 00:13
 6/16 anonim ***** válasza:
ja és ne az fájjon, hogy nem tudja mikor írták alá azt az izét (jó, oké, hülye vagyok, de biztos nem vagyok ezzel egyedül), hidd el, hogy ennél sokkal egyszerűbb dolgokat nem tudnak... ezért nem nézek soha ilyen kvízműsorokat... felhúzom magam az emberek hülyeségén (még a "sztárokén" is)
2011. jan. 4. 00:16
 7/16 anonim válasza:
48%
Azért mert elkorcsosúlsz és elerkőlcstelenedsz és veled egy városban élünk. És nem lehetetlen hogy találkozunk és szükségünk lehet egymásra.
2011. jan. 4. 00:17
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Ezt én sem értem. Majdnem mindegyik vv-s késdésnél megjelenik valaki, aki leghurrogja. De hát ha neki nem tetszik, ne nézze, és ennyi. Hát igen, ez a műsor nem éppen az intelligenciát növeli, de hát istenem. Most napi 50 perces összeállítás, nem hinném, hogy emiatt bárki lemarad az aktuális hírekről. Nem értek egyet az elsővel. Mint előbb is írtam, az az 1 órás műsor nem akadályoz meg senkit abban, hogy naprakész legyen, akár politikában, akár bármilyen témában. Főleg, hogy pont előtte megy le a híradó. Másrészt szerintem az ember kikapcsolódásképp nem biztos, hogy feltétlenül a politikán akar bosszankodni, illetve egyéb tudományos ismereteit akarja frissítgetni. De még ezt is meg lehet tenni amellett, hogy ilyet néz az ember. Nekem benn van a villába az egyik ismerősöm, azért követem nyomon valamennyire, de inkább csak akkor figyelek oda, ha valami érdekesebbet hallok, mert engem mondjuk annyira nem köt le. De nem is szólok le senkit, aki meg szereti.
2011. jan. 4. 00:25
 9/16 anonim ***** válasza:

"De ha 1x semmi szórakoztató nem megy a TV-ben?!"

Ezért nem nézek tv-t...

2011. jan. 4. 10:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Én például szánakozom rajtatok, és az ország színvonalán... ennyi.
2011. jan. 4. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!