Nézitek a Való Világot?
én nézem, de szerintem is megjátszott, állítólag ismerik is egymást a szereplők... meg olyan erőltetett az egész, mármint hogy normális ember szinte nincs is benne, mindegyik csak rúdtáncos meg csippendél fiú meg ilyenek :S meg egy csomó dolog szerintem meg van nekik mondva, hogy veszekedni kell meg szexelni kell, meg ilyesmik... mert azt hiszik az RTL-klubbosok, hogy csak az az érdekes, ha botrány van, pedig másképp is lehetne érdekes, dehát mindegy.
azért mi ettől függetlenül jól elszórakozunk rajta... legalább addigse a gép előtt ülök :D
Nézem!
De tényleg elég nagy kamu, és nincs szereplő akinek ne lenne valami sötét folt a múltjában:P
Én úgy nézem, mintha Barátok közt 2 lenne.
Az se érdekel, ha forgatókönyve van.
De szavazni nem szavazok SOHA!!:)
én nézem !!!!!meg van rendezve, de ki nem sza.rja le :P
jót röhögök rajta
Hát igen...én nézem.És azt mondják h az ott a 'ValóVilág' holott az a ház felér egy színházzal is.Én mégis hiszem hogy ez az egész nem kamu..ugyanis ez már a 4. VV.De attól az még igaz hogy senki se úgy viselkedik mint ahogy kint az Igazi 'VV'-ben.
Azért a győzikével és a benkő műsorával nem lehet összehasonlitani mert azok ahogy mondtad 'okádék' műsorok.Ez azért valamivel elitebb.
A szereplőkről:
Olivér:Bár elsőre jófej,igazából egy nagy színész és ő keveri ott a legnagyobb sz*rt!
Éva:Közönséges.
Alekosz:Egy érzelmileg sérült ember akinek semmi, de aztán tényleg semmi sikerélménye nincs a csajozás terén,és ez ilyen visszataszító módon csapódik ki rajta.
Laci:Ő egy normális ember.Nem tudom mit keres ott.De tény hogy viselkedik és nem járatja le magát ha kell, ha nem!(őt birom)
Béci:Nincs gond vele.Jófej és élevi az ember.
Gigi:Kedves,naiv,hiszékeny.Eléggé természetes.Nem harsány.
Ildi:Nincs semmi karaktere.Annyi mintha nem lenne.
Zsófi:Felszines,minden mozdulata meg van játszva és katasztrófa ahogy nyávog mindenkinek.
Gombi:Lehet hogy van benne valami de..nem szimpatikus ember.
Szandika:Eléggé alpári,de talán ő az egyetlen a villában aki egy kicsit se kétszínű.
Gina:Kissé mártir.
Kristóf:?
Jerzy:Elég őszinte és rendes srác.
Anikó:Egy karakán,szép nő..érző szive van,a véleményét kimondja.Talán csak a viselkedésén kéne javítania.De amugy ő rendes és nm akar rosszat.
Aztán hogy érdemes-e nézni?Szórakoztató meg jókat lehet röhögni.Minden esetre tanulságos.Az ember megtanulja hogyan NEM kell élni és hogy milyen emeberekt jobb elkerülni.
Nah ennyi!!14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!