Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nézitek a Való Világot?

Nézitek a Való Világot?

Figyelt kérdés
ha igen véleményetek? szerintetek csak kamu? ki a kedvencetek? megéri(érdemes-e)nézni? vagy csak egy másik fogás mint régebben a győzike meg a benkő féle okádék?
2010. dec. 31. 13:55
1 2 3 4
 1/33 Egyszerű huszonéves válasza:
100%
Nem nézem, szerintem semmi valóságalapja nincs az műsornak. Megrendezett színjáték az egész. Fingom sincs kik vannak benne.
2010. dec. 31. 14:01
 2/33 anonim ***** válasza:
64%
Nézem, de csak ha épp nincs egyéb elfoglaltságom. Szerintem szórakoztató, nem érdekel, hogy megjátszott vagy sem. Az, hogy butít szerintem hülyeség, miért butítana egy tévéműsor felnőtt embereket?
2010. dec. 31. 14:06
 3/33 anonim ***** válasza:
80%

én nézem, de szerintem is megjátszott, állítólag ismerik is egymást a szereplők... meg olyan erőltetett az egész, mármint hogy normális ember szinte nincs is benne, mindegyik csak rúdtáncos meg csippendél fiú meg ilyenek :S meg egy csomó dolog szerintem meg van nekik mondva, hogy veszekedni kell meg szexelni kell, meg ilyesmik... mert azt hiszik az RTL-klubbosok, hogy csak az az érdekes, ha botrány van, pedig másképp is lehetne érdekes, dehát mindegy.

azért mi ettől függetlenül jól elszórakozunk rajta... legalább addigse a gép előtt ülök :D

4/33 anonim ***** válasza:
71%

Nézem!

De tényleg elég nagy kamu, és nincs szereplő akinek ne lenne valami sötét folt a múltjában:P

Én úgy nézem, mintha Barátok közt 2 lenne.

Az se érdekel, ha forgatókönyve van.

De szavazni nem szavazok SOHA!!:)

5/33 anonim ***** válasza:
93%

én nézem !!!!!meg van rendezve, de ki nem sza.rja le :P

jót röhögök rajta

2010. dec. 31. 14:17
 6/33 anonim ***** válasza:
17%
Nincs is megrendezve! Néhány beszavazás volt már előre megrendezve, de azonkívül semmi. Én elnézem, néhányat közülük nagyon jófejnek tartok!
2010. dec. 31. 14:56
 7/33 anonim ***** válasza:
90%
Én is nézem, jó kikapcsolódás ha meg van rendezve, ha nincs.Jókat röhögök Alekoszon meg Olin, meg Bécit és Anikót is csípem.(Anikót "ismerem" is)
2010. dec. 31. 15:35
 8/33 anonim ***** válasza:
46%
én meg azt nem értem hogy a sok nagyokos professzor osztja itt az észt hogy az mekkora paraszt aki nézi.. boocsmár de miért is lennék paraszt? :D elnézem a műsort vannak benne jófej emberek meg volt már rá példa hogy majdnem kicsordult a könnyem a nevetésbe pl tegnap a body builder shown naa ott készen voltam :D ettől függetlenül hogy nézem és még el is szórakozom rajta NEM VAGYOK SE PARASZT SE ROSSZ EMBER!! az meg aki úgy mond véleményt hogy 1x sem látta a műsort, na annak gratulálok :)
2010. dec. 31. 16:46
 9/33 anonim ***** válasza:
Ennél csak az Ezek megőrültek bugyutább. De aki röhögni akar, az mégis nézi.
2010. dec. 31. 19:28
 10/33 anonim ***** válasza:
40%

Hát igen...én nézem.És azt mondják h az ott a 'ValóVilág' holott az a ház felér egy színházzal is.Én mégis hiszem hogy ez az egész nem kamu..ugyanis ez már a 4. VV.De attól az még igaz hogy senki se úgy viselkedik mint ahogy kint az Igazi 'VV'-ben.

Azért a győzikével és a benkő műsorával nem lehet összehasonlitani mert azok ahogy mondtad 'okádék' műsorok.Ez azért valamivel elitebb.

A szereplőkről:

Olivér:Bár elsőre jófej,igazából egy nagy színész és ő keveri ott a legnagyobb sz*rt!

Éva:Közönséges.

Alekosz:Egy érzelmileg sérült ember akinek semmi, de aztán tényleg semmi sikerélménye nincs a csajozás terén,és ez ilyen visszataszító módon csapódik ki rajta.

Laci:Ő egy normális ember.Nem tudom mit keres ott.De tény hogy viselkedik és nem járatja le magát ha kell, ha nem!(őt birom)

Béci:Nincs gond vele.Jófej és élevi az ember.

Gigi:Kedves,naiv,hiszékeny.Eléggé természetes.Nem harsány.

Ildi:Nincs semmi karaktere.Annyi mintha nem lenne.

Zsófi:Felszines,minden mozdulata meg van játszva és katasztrófa ahogy nyávog mindenkinek.

Gombi:Lehet hogy van benne valami de..nem szimpatikus ember.

Szandika:Eléggé alpári,de talán ő az egyetlen a villában aki egy kicsit se kétszínű.

Gina:Kissé mártir.

Kristóf:?

Jerzy:Elég őszinte és rendes srác.

Anikó:Egy karakán,szép nő..érző szive van,a véleményét kimondja.Talán csak a viselkedésén kéne javítania.De amugy ő rendes és nm akar rosszat.

Aztán hogy érdemes-e nézni?Szórakoztató meg jókat lehet röhögni.Minden esetre tanulságos.Az ember megtanulja hogyan NEM kell élni és hogy milyen emeberekt jobb elkerülni.

Nah ennyi!!14/L

2011. jan. 1. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!