Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért nézitek a Való Világot?

Miért nézitek a Való Világot?

Figyelt kérdés
A kérdés természetesen annak szól, aki nézi.
2010. dec. 12. 12:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
mert nem tetszik a 40 milliós játszma. de amúgy eléggé unalmas, szóval ha jön januártól az Ezek megőrültek, akkor egyértelműen azt fogom nézni.
2010. dec. 12. 12:51
 2/12 A kérdező kommentje:
és öhm... ha nem tetszik. Akkor minek nézed? CSinálhatnál helyette mást, vagy nézhetnél valami filmet esetleg.
2010. dec. 12. 13:35
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
mert vicces és folyton szakadok rajta :DDDD jó kikapcsolódás :D
2010. dec. 12. 14:55
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Én is jókat röhögök rajta, plusz ismerem az egyiket és kíváncsi vagyok, mit fog csinálni.
2010. dec. 12. 15:39
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
igen, lehet rajta nevetni, meg pszichológialag érdekes egyedek vannak bent.
2010. dec. 12. 16:30
 6/12 A kérdező kommentje:

De miért jó? Most tényleg, nem akarok megbántani senkit. Csak nem értem... Csomó aluliskolázott tirpák. Egy jó pasit nem láttam benne, hát még a csajok... És olyan buták, ááá! Múltkor rávetemedtem egy részre - a macskásra -, mert osztályfőnököm mondta, hogy milyen jó. (mondjuk a mónika show-s megnyilvánulása óta meg se lepődök). Gondoltam megnézem, mi olyan jó bennexD Azt hiszem 15-20percet bírtam belőle. És mondenki erről beszél! Nem hittem volna, hogy a magyar emberek idáig képesek süllyedni:S

Ez a Győzikénél 60x rosszabb. Az legalább tényleg vicces volt.

2010. dec. 12. 16:40
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nem nézem. Bár sajna a 40millás játék is kezd uncsi lenni, ami látszik a romló nézettségén. De lényeg, hogy jön hamarosan az Ezek megőrültek, és az a helyére küldi a VV-t :D
2010. dec. 12. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem nézem rendszeresen, csak hébe-hóba, de azt is csak azért, mert ott van egy ismerősöm, és kivi vagyok mit művel. De még az is sok belőle. Valahogy nagyon hülye embereket sikerült beválogatni, meg alapból is hülye ötlet volt újra indítani a vv-t.
2010. dec. 12. 22:12
 9/12 anonim ***** válasza:
na mert aztán az Ezek megőrültek annyira színvonalas. az rosszabb mint a VV. az, hogy nézed a VV-t, benne az alacsony színvonalú emberekkel, nem azt jelenti, hogy te is olyan vagy mint ők, meg hogy azonosulsz velük. én azért nézem, mert érdekes, hogy egy csapat ember össze van zárva, lehet rajtuk nevetni, meg hüledezni. de ez nem azt jelenti, hogy bárkire is felnéznék közülük.
2010. dec. 13. 11:40
 10/12 anonim ***** válasza:
meg az is jó, hogy végre nem Kiszel Tünde meg Győzike folyik a csapból, hanem a VV-sek legalább új arcok. persze ez nem azt jelenti h egy-két éven belül ne válnának ugyanolyan média-szemétté.
2010. dec. 13. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!