Ezt most nem gonoszságból kérdezem, de tényleg érdekel, hogy mi az ami tetszik benne, mert én nem értem.
Most hanyagoljuk légyszi az "utálom a VV-t" meg a "birkák akiket a retekklub butít" típusú kommenteket, mert nem erre vonatkozik a kérdés, és bár én is így gondolom, feleslegesnek tartom az ilyen válaszokat.
Köszi.:)
2010. dec. 25. 13:28
1/8 anonim válasza:
Én sem értem, de szerintem ez nem a Való világ.. Egy ilyen műrornak hogy adhatnak ilyen nevet VALÓ VILÁG??????????????????????? Ez a műsor?
2010. dec. 25. 13:45
2/8 anonim válasza:
Én is gondolkodtam már rajta, hogy miért nézi olyan sok ember. Valoszinű hasonló az okai, amiért a szappanoperákait is. A mai világunkban kevés idő jut egymásra. A családi élet, a és a baráti beszélgetések helyét egyre inkább a tv veszi át. Egy ilyen valóvilág közvetítés teli vannak érzelmekkel. Talán egy citromos teával tudnám szemléltetni az egészet.Manapság az emberek inkább citrom pótlót használnak. Lehet hogy közel sem olyan jó mint ha citrommal innák, de olcsóbb és kényelmesebb.
2010. dec. 25. 14:36
3/8 anonim válasza:
hát én szeretem és azért mert jókat röhögök rajtuk :)
2010. dec. 25. 19:49
4/8 anonim válasza:
én is szeretem..és azért mert buli,szerintem
és igen lehet rajta röhögni
imádom...
2010. dec. 26. 10:28
5/8 anonim válasza:
Azért amiért a maunika-savot és sokan nézték, az átlag embernek erre van szüksége, tegyük fel hogy haza jön a 12 órás munkaidő után a jómunkásember, esetünkben legyen mondjuk kőműves, nem fog leülni nézni a discoveryt, hanem inkább nézi a tahókat ahogy cirkuszó'nak mer akko' mán' hunnap faszagyerek lesz a munkában ha józsival megoszthatja hogy hogy ba*szantották ki zsuzsit a vv villából...egyébként én is megnézem, a vacsora alatt, mert ami normális műsor volt, a legyen ön is milliomos, azt már nem lehet még véletlenül sem adni, utálom a vágót mert egy szemét komcsi, de a műsora roahdt jó volt
2010. dec. 26. 13:55
6/8 onyx83 válasza:
Én nem szándékoztam nézni!De egy alkalommal be volt kapcsolva a tv.láttam néhány érdekes karaktert, s azóta érdekel,hogy milyen emberek is ők..legalább is ,mi az amit megtudhatok róluk a tv-t nézve.Hogy akit szimpatikusnak gondoltam, az is marad-e?ű
Néha pedig vicces dolgok történnek..na mondjuk nem vagyok rendszeres nézője.Az emberi kapcsolatok mindenki számára fontosak és érdekesek..az emberek kiváncsiak..és nem utalsó sorban ez egy pszichológiai kísérlet is egyben...
2010. dec. 26. 16:17
7/8 anonim válasza:
Én is nézem, kikapcsolok olyankor, jókat röhögök, meg egyiküket ismerem.Hát kb. ennyi.
2010. dec. 26. 17:35
8/8 anonim válasza:
Én viszont azért nézem, hogy megfigyeljem a pszichológai jelenségeket a benn lévő emberek között. A viselkedésüket figyelem, reakciókat. Az eddigi konzekvenciám, az az, amit amúgy is gondolok az emberekről: Mocskos, köcsög, undorító népség!
avagy Berzsenyi Dániel szavaival: "Undok, vipera-fajzatok!"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!