Kire szavazol Ildi v Niki?
Figyelt kérdés
K*rva jóó :D remélem Niki megy be:DDDDD2010. dec. 22. 22:37
11/16 anonim válasza:
nah végre bejött...egy órával ezelőtt azt hittem h a géppel van baj de írtátok hnektek se jön be azt mostmá jó...kül azér kell még 1 ember,hogy a létszűm meglegyen...én Nikire szavaztam mer ő talán föl tudja dobni a hangulatot és tök vagánynak néz ki...HAJRÁ NIKIIIIIIIIII!!!
12/16 anonim válasza:
00:08
ha ném meszéné ilyen párásztosán (Győzikésén) még válámire értékelnék is á valászodát. Tanúljáá máá meg beszééni morééé
pffh...szánalom:-j
13/16 anonim válasza:
rem hogy niki megy be :) szavazok is és ti is tegyétek ezt nemár hogy az ... ,,másik,, menjen be totál unalmasnak néz ki
am hajrá éva :)
14/16 A kérdező kommentje:
Én szavaztam már. Ő fog úgyis ;)
2010. dec. 23. 10:48
15/16 anonim válasza:
az Ildi az az idegbeteg nő, aki Évával volt együtt a beszavazón, és könyörgött mindig a nézőknek h szavazzanak rá.
de amúgy Niki szimpatikusabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!