Kire szavazol Ildi v Niki?
Figyelt kérdés
K*rva jóó :D remélem Niki megy be:DDDDD2010. dec. 22. 22:37
1/16 anonim válasza:
Hát, igen, egy újabb fordulat...de szerintem a lanyha nézettség miatt van ez az újabb beszavazás.
Az a baj, hogy a villalakók közé már nagyon nehezen tud egy új szereplő beilleszkedni.
Épp most akarom megnézni, melyik kicsoda is pontosabban, de emlékeim alapján én inkább Ildit válaszom majd.
2/16 A kérdező kommentje:
Nálam se jön be lehet frissítik :S
2010. dec. 22. 22:50
3/16 anonim válasza:
remélem, mert az összes gépemről szavazni fogok Nikirre:x
4/16 anonim válasza:
Én még egy részt sem láttam a Való Világból, elég nagy hülyeségnek tartom. (Egyszer láttam egy részletet, amikor Benkő szájon csókolt egy másik férfit, azonnal el is kapcsoltam.)
Egyébként a csabai lányt ismerem, néhány utcával a mi utcánk mellett lakik.
5/16 A kérdező kommentje:
Békéscsabára gondolsz?
2010. dec. 22. 22:56
7/16 anonim válasza:
Nem tudtam még szavazni, ti sem?
8/16 A kérdező kommentje:
Már jó az oldal
2010. dec. 22. 23:11
9/16 anonim válasza:
Inkább Nikire, mert az Ildi egy unalmas karakternek nézz ki, legalább a Niki felkavarná a levegőt a villában. Elég már a láthatatlan emberekből, mint pl:Kristóf,Gina,Zsófi...még a Zsuzsi is jobb volt
10/16 anonim válasza:
23:29 vagyok...am az Olivért nem csípem egy szarkavaró alak mindekinek nyalizik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!