Nyert Csaba. Mostantól ő is bulvárújságok hőse lesz? Vajon felvállalja, hogy van barátnője?
Figyelt kérdés
Örültök neki, hogy nyert?2010. dec. 19. 22:45
1/10 anonim válasza:
Eddigis felvállalta (facebook).
És örülök, megérdemelte.
3/10 anonim válasza:
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ CSABAAAAAAAAAAAAA A KIRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁLY
Én úgy örülök, ő volt a második kedvencem Norbi után. Sőt, valójában nem tudtam eldönteni sosem, hogy melyiket szeretem jobban.
Kit érdekel, hogy van-e nője? Ennek is örülök, én mindennek örülök, boldog, és ez jó ^^
4/10 anonim válasza:
megérdemelte és tiszta szívből örülök neki, hogy megnyerte.
5/10 anonim válasza:
örülök hogy ő nyert. nekem Nikolasz annyira bájgúnár és unalmas volt, hogy rendesen irritált :/ azért mondjuk örültem volna ha az egyik döntős női előadó (pl. Veca..)
6/10 anonim válasza:
Igen, én is örültem, hogy ő nyert. A döntőben én is Vecát szerettem volna látni.
7/10 anonim válasza:
ma 23:18
Teljesen egyetértek veled! Szívemből szóltál :)
CSABI A LEGJOBB!!!
8/10 anonim válasza:
Igen, örültem neki, Bár Nikolas is ugyanúgy megérdemelte volna, mindkét srácot kedveltem. Az hogy mennyire lesz a bulvárújságok hőse, majd kiderül. A barátnőjét pedig eddig sem tagadta, csak éppen nem ő volt nála a napi téma. Meg szerintem egyébként is mindegy, hogy van neki vagy nincs, legalábbis számomra lényegtelen.
9/10 anonim válasza:
nem kell egyiket se bántani
mindketten remek énekesek
10/10 anonim válasza:
Én örülök hogy nyert!Nagyon de Nicolas is megérdemelte volna nekem mind a kettő kedvencem volt:)) de csaba azért jobban!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!