Mit gondolsz erről? Nem undorító ez a csalás?
Idézek valamit az egyik közösségi oldal hozzászólásából: "Barátnőm anyukája a X-faktorban dolgozik. Három nappal ezelőtt voltak nálunk és elmesélték hogy már kiválasztották a nyertest. És tegnap este mikor Norbi kiesett (annyira kivoltam) hogy felhívtak és megmondták hogy Norbi kapta a legtöbb szavazatot a három ember közül!"
És egy másik egyértelmű dolog:
(tegnap 19:28-kor - 2 perccel az élő show kezdete előtt - megjelent egy olyan cikk, ami az adást foglalta össze "X- Faktor: Kiesett a showman!" címmel.)
hülye.. azt a cikket frissítették már és nem így tették ki tegnap fél8 kor....
Legalább ha a kommenteket megnézted volna mielőtt hülyeséget írsz.
A többi meg még nagyobb hülyeség.
Így van, az oldal frissítve lett azóta, mikor kitették ezt a cikket, még nem ez volt a címe, ezt a hozzászólások is tanusítják. Jobb lenne, ha te is mielőtt linkelgetsz, olvasnál is. Azt a barátnőm anyukájás hülyeséget nem is kommentálom inkább...
Amúgy meg igen, lehetséges, hogy Norbi esett ki még akkor is, ha eddig nem párbalyozott, csalás nélkül is. Mostmár nem 4, meg 5, hanem 3 versenyző között oszlanak meg a szavazatok. Tehát aki pl. múlt héten Vecára szavazott, az most lehet, hogy Csabára, vagy Nikolasra tette a voksát, nem pedig Norbira. Valamint az is elképzelhető, hogy a Nikolas-Csaba rajongók látva Norbi töretlen előre jutását, sokkal többet szavaztak, illetve még olyan is dobott egy sms-t, aki eddig nem szavazott még.
Nem mondom, hogy tuti nem történt csalás, de nem tudni pontosan, úgyhogy ne dobálózzunk itt állandóan a bunda meg csalás szavakkal csak azért, mert nem értünk egyet egy adott döntéssel. Inkább gondolkozzál kicsit.
igen,"szegény" Norbi kiesett,de mi lett volna,ha megnyeri???
erre senki nem gondol?
szerintem ennél nagyobb dolog nem is történhetett volna vele!!!
így visszanézve tény,hogy ő fejlődött a legtöbbet,de én például már az első válogatón sem engedtem volna tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!