Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Fel nem bírom fogni, hogy ki...

Fel nem bírom fogni, hogy ki mit szeret Takács Nikolasban?!

Figyelt kérdés

1. félprofi, lemezszerződése van, mit keres itt? elveszi a helyet az amatőröktől, akiket még fel kellett volna fedezni (koncerttel, cd-vel, lemezszerződéssel együtt)

2. mindig ugyanolyan

3. sablonos

4. 12 egy tucat belőle

5. hol van az a csodálatos hang, amit annyit emlegetnek? rekedtes, időnként hamis

6. szövege sok helyen érthetetlen, pedig éneknél az első számú szabály, hogy a szövege ÉRTHETŐ legyen

7. rohadtul műmájer, csöpögős

8. csak a kalapos image, amivel nyerő lesz lassan (sajnos)

9. ennyi hangja bárki másnak is volt a mezőny során, nem ő a legjobb HANG. Hozzáteszem, hogy még a férfiak közt SEM.

Ezzel együtt nyeressék meg vele, csak azt nem tudom, hogy MIÉRT. Még a szemünknek se tetszik, mint ami Norbi volt, a fülünknek meg átlagos. Hiányzik egy újabb langyosvíz-tininyál előadó Magyarországnak?

2010. dec. 19. 12:03
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
IGEN Csaba nyert. utolsó előtti vagy melyik, mit is mondtál?? Hogy nézz a kedves kérdező egy nagyot mikor a Nikolas nyeri meg? Na most jönnek a kifogások hogy mért nem Ő nyerte meg.. Imádom a Nikolast is. És a kérdező ellen vagyok teljes mértékben de szerintem a Csaba tényleg pár kis százalákkal feül múlta a Nikolast
2010. dec. 25. 22:03
 32/33 anonim ***** válasza:

Látom h nem most tetted fel a kérdést de ezt nem birom szó nélkül hagyni....

1.: NEM lemezszerződése volt,és mivel még a MŰSOR előtt lerendezték az ügyet Nikolas egyátalán nem volt se több se kevesebb a többinél.

2.:közel sem ugyan olyan.mindig más előadásmódban énekel,a számhoz illően.

3.:egyátalán nem sablonos.csabika állandó hamis hülyeségei na az sablonos

4.: -.-'

5.:egyátalán nem hamis...hallottad te csabit az trl-es műsorban énekelni?(magyarország európa soros elnöke)

6.:ha érthetetlen az azért lehet mert nem érdekel és nem figyelsz rá,a másik ok pedig h szlovák.most komolyan melyik énekessel nem fordul elő h eltéveszti a szöveget?-.-

7.:és akkor mi van ha csöpögős??? ilyen is kell néha...

8.:egyátalán nem a kalapjaival hanem a hangjával és a belső értékeivel.

9.:egyátalán nem volt senkinek ilyen hangja.katinak is jó hangja van de azért hallatszik nikolason az a 19 év éneklés...

a másik pedig h ha olyan csúnya lenne akk nem nyerte vna meg a glamour-az év legsármosabb férfija díjat.

a langyisvíz-tininyál pedig: SP,JustinBieber,Fluor.

és még mielőtt félreértés esne: és evvel senkit sem szeretnék oltogatni és ezt nem is annak szántam csak ha nem ismersz valakit vagy csak egyszerűen nem szereted azért mért kell bántani??? (egyébként már voltam 2 koncertjén és elég jó hangja van nem plybeckel és igen helyes is.erről ennyit).

2011. ápr. 15. 16:02
 33/33 anonim ***** válasza:
na és Csabika miért is volt a Popdarálóba???
2011. okt. 8. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!