Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Fel nem bírom fogni, hogy ki...

Fel nem bírom fogni, hogy ki mit szeret Takács Nikolasban?!

Figyelt kérdés

1. félprofi, lemezszerződése van, mit keres itt? elveszi a helyet az amatőröktől, akiket még fel kellett volna fedezni (koncerttel, cd-vel, lemezszerződéssel együtt)

2. mindig ugyanolyan

3. sablonos

4. 12 egy tucat belőle

5. hol van az a csodálatos hang, amit annyit emlegetnek? rekedtes, időnként hamis

6. szövege sok helyen érthetetlen, pedig éneknél az első számú szabály, hogy a szövege ÉRTHETŐ legyen

7. rohadtul műmájer, csöpögős

8. csak a kalapos image, amivel nyerő lesz lassan (sajnos)

9. ennyi hangja bárki másnak is volt a mezőny során, nem ő a legjobb HANG. Hozzáteszem, hogy még a férfiak közt SEM.

Ezzel együtt nyeressék meg vele, csak azt nem tudom, hogy MIÉRT. Még a szemünknek se tetszik, mint ami Norbi volt, a fülünknek meg átlagos. Hiányzik egy újabb langyosvíz-tininyál előadó Magyarországnak?

2010. dec. 19. 12:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
79%

"Előadásban remekeltek: Norbi, Csaba"

Erre pedig csak annyit tudok mondani, amit már előttem is naygon sokan elmondtak:ez énekverseny, nem pedig táncverseny, vagy kabaré.A legjobb hang pedig magasan a Nikolasé.

2010. dec. 19. 12:35
 22/33 A kérdező kommentje:

Az előadást csak azért hoztam fel, hogy LEGALÁBB abban, de ő még abban sem.

Középhang, középelőadással. Ezért írtam langyosvíznek, tininyálnak meg azért, mert ennek ellenére valahogy populáris lett.

2010. dec. 19. 12:42
 23/33 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem fölösleges ezen vitatkozni, mindenkinek más jön be.Nekem Norbi volt a legszimpibb, ennek ellenére nem akartam, hogy ő nyerjen, mert nem érdemelte volna meg(azt igen, hogy dobogón végezzen, mert tényleg nagyon tehetséges, de mint már mondtam, ez nem táncverseny, így teljesen jó, hogy most esett ki).Csaba helyes srác, de engem nem fog meg a hangja(annál is inkább, mivel sokszor hamis).Nikolas nekem azért nagyon szimpi, mert 1:nagyon tehetséges, 2:nincs elszállva magától egyáltalán.De ízlések és pofonok, másnak Csabi tetszik.Majd ma este kiderül, mi lesz.
2010. dec. 19. 12:47
 24/33 A kérdező kommentje:
Oké, este lássuk a medvét!
2010. dec. 19. 12:51
 25/33 anonim ***** válasza:
75%
Aki azt mondja hogy Nicolasnak nincs hangja annak sajnos nincs "fule" a zenehez.Csaba azt kepzeli magarol hogy a nezesevel elvarazsol egy millio lanyt,Norbi szimpatikus de borzaszto csunya viszont sokan sajnaljak a multja miatt,Nicolas szerintem a leg szerenyebb,szerintem semmi mu mosoly nem ul ki az arcara,persze mindenkinek lehet velemenye.Egyebkent ha nem Nikolasz nyer az csak azert lesz mert Szlivakiabol jott es a magyarok sajnos nem nagyon birjak azokat akik onhibajukon kivul rekedtek a hataron kivulre...
2010. dec. 19. 14:10
 26/33 anonim ***** válasza:
57%

Nem az a legjobb,aki ma esetleg nyer,hanem az,akinek több lemezét veszik meg ebben a letöltögetős világban,és akkor derült volna ki igazán,hogy kit szeretnek többen,ha nem lett volna emelt díjas az sms,biztos többen szavaztak volna.

Én Nikolas hangját egész nap hallgatnám,nagyon kellemes,megnyugtató.

Kedves Kérdező!

Biztos férfi vagy,ha nem melengeti a lelkedet a hangja.

Nem kell mindenkinek ugyanazt szeretni,unalmas lenne az élet.

1.mindenkinek meg volt a lehetősége,hogy jelentkezzen,ha nem tette,sajna...

2.szerintem nem mindig ugyanolyan,

3.-4.ugyanaz,mint a 2.

5.szerintem nem hamis:),

6.azért nem érted a szövegét,mert kevésbé ismert dalokat énekel.

7.a műmajer az a Csaba,belenéz a kamerába,és lejön a tapéta a falról,

8. a kalap hozzá tartozik,mint Csabához a mozgása,Norbihoz az őrültsége,és így tovább,nem hiszem,hogy azért kedveljük,akik neki szurkolunk,mert van rajta kalap:)

9.én ilyen hangot még nem hallottam,tele van érzelemmel,

Hajrá Nikolas!!!

2010. dec. 19. 14:25
 27/33 anonim ***** válasza:

bocsi,most olvastam,hogy nő vagy,

na mindegy

2010. dec. 19. 14:27
 28/33 anonim ***** válasza:
79%

Vicces amit mondasz,mert marhára nincs igazad és nézel ma este nagyot ahogy Nikolas lesz az Xfaktor,mert pontosan az ellentéte annak amit leírtál.Egyáltalán nem csöpögős és nem vigyorog a kamerába a sok szavazatért mint a Csabikád.

Csabának meg egészségesen sincs szép hangszíne,hanem ilyen erőlködő f*s.Én 8 éve foglalkozom szinte napi szinten zenével, és van zenei hallásom,hallom ha valami hamis és a Vastag bájgúnár már jó ideje nem tiszta.Ráadásul nyomatja,hogy ő milyen kedves meg érzelmes,mert szereti a testvérét.akkor még oké volt amikor kiejtette a tesóját,de amikor Veca is miatt ment akkor már sok volt.

Amúgyis meg van rendezve,hogy Nikolas nyeri.Csaba azért maradt bennt,mert rengeteg csaj csak miatta nézi.[nem értem miért,szerintem nagyon visszataszító az egész pasi]

2010. dec. 19. 14:32
 29/33 anonim ***** válasza:
58%

"...de amikor Veca is miatt ment akkor már sok volt..."

Szerinted ő tehet róla, hogy Vecára kevsebben szavaztak?!

2010. dec. 19. 14:36
 30/33 A kérdező kommentje:
Csaba nyert! Éljen!
2010. dec. 20. 03:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!