Ugye, hogy Vastag Csaba hihetetlenül jól néz ki?
Nem tudom mi benne az ami tetszik, mert amúgy a viselkedése nem jön be, de mégis vonzó. Mi lehet az ami jó benne?
A kék szeme vagy mi? :D Tényleg most is tátott szájjal néztem mikor táncolt, pedig a jelleme nem tetszik...Tök fura vagyok :D

Igen, hihetetlenül jól! :)
Imádom a szemét és a mosolyát!
A kisugárzása, hihetetlen, akárcsak a színpadi mozgása.
Szerintem neki van a legjobb hangja és kinézete is, én mindig tátott szájjal nézem. :D
Mondjuk nekem a jelleme is tetszik.
Meg az érzelmesebb forma, amit láthatunk belőle Tomis jeleneteknél, hogy kimutatja az érzelmeit.. :)
Tökéletes!

De egyébként Nikolas is jó. Nála meg inkább a kisugárzása tetszik, nem a külseje. De mivel jó a kisugárzása, ezért tetszik is.
Szóval Csabánál a hormonok dolgoznak, Nikolasnál meg az agyam. :D Jajj de szépen rájöttem :DDD

Nem tagadja a barátnőjét!
Facebookon rákérdeztek, mikor lehetett vele chatelni.. helyesebben üzenőfalon beszléni, hogy van-e barátnője, és az volt a válasz, hogy "igen".
Sosem mondta, hogy nincs senkije. Nem nyilatkozott róla. Ő csupán azt mondta, az X-faktorosokkal nincsen semmi.

Nem az esetem,de tény,hogy fél év alatt az előnyére változott,az első adásban még egy ficsúr volt,most izmos, a haja is sokkal jobb,és már nem unalmas.
De nekem is inkább Nikolas típusú srácok jönnek be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!