Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ugye, hogy Vastag Csaba...

Ugye, hogy Vastag Csaba hihetetlenül jól néz ki?

Figyelt kérdés

Nem tudom mi benne az ami tetszik, mert amúgy a viselkedése nem jön be, de mégis vonzó. Mi lehet az ami jó benne?

A kék szeme vagy mi? :D Tényleg most is tátott szájjal néztem mikor táncolt, pedig a jelleme nem tetszik...Tök fura vagyok :D

2010. dec. 18. 23:26
1 2
 1/11 anonim válasza:
52%
szerintem nem néz ki jól egyáltalán. Olyan, mint a híg fos :( bocsi
2010. dec. 18. 23:28
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
A Nikolas az jol néz ki a Csaba az átlagos,inkább szerintem a megjelenése vagy a stilusa fog meg téged.Bár mindekinek más a szép és ezt tiszteletben kell tartani.Én nem szeretem benne amikor mindent megtud magyarázni meg amikor mindig szugerálja a kamot hogy a csajok szavazzanak rá ez elég gagyis benne.Állandoan csak a szöveg megy nála.Az viszont tény h már mindkét döntösnek nagyon jó hangja van!
2010. dec. 18. 23:31
 3/11 anonim ***** válasza:
74%

Igen, hihetetlenül jól! :)

Imádom a szemét és a mosolyát!

A kisugárzása, hihetetlen, akárcsak a színpadi mozgása.

Szerintem neki van a legjobb hangja és kinézete is, én mindig tátott szájjal nézem. :D

Mondjuk nekem a jelleme is tetszik.

Meg az érzelmesebb forma, amit láthatunk belőle Tomis jeleneteknél, hogy kimutatja az érzelmeit.. :)

Tökéletes!

2010. dec. 18. 23:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A szemei!!! Ah! Szerintem is állati jó pasi! Az alakja is tetszik! A szeme meg szerintem azért, mert nagyon hasonlít a párom szemére!
2010. dec. 18. 23:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Na nekem pont ezek az érzelmi kitörései nem tetszenek többek között. Mert nem őszinte, vagy pedig ennyire érzékeny, ami szintén nem jó dolog. Meg ugye az, hogy letagadja, hogy van barátnője. Talán ezek miatt nem tetszik a jelleme. Tényleg amúgy ha megnyeri, őt még ennél is jobban szét fogják szedni a nők. De milyen már, azért 12 millió ft-al növeli majd a kosztpénzt, Kata is jól jár.
2010. dec. 18. 23:45
 6/11 A kérdező kommentje:

De egyébként Nikolas is jó. Nála meg inkább a kisugárzása tetszik, nem a külseje. De mivel jó a kisugárzása, ezért tetszik is.

Szóval Csabánál a hormonok dolgoznak, Nikolasnál meg az agyam. :D Jajj de szépen rájöttem :DDD

2010. dec. 18. 23:48
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem tagadja a barátnőjét!

Facebookon rákérdeztek, mikor lehetett vele chatelni.. helyesebben üzenőfalon beszléni, hogy van-e barátnője, és az volt a válasz, hogy "igen".

Sosem mondta, hogy nincs senkije. Nem nyilatkozott róla. Ő csupán azt mondta, az X-faktorosokkal nincsen semmi.

2010. dec. 18. 23:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Tényleg?? Én erről nem is tudtam, hogy felvállalja. De akkor úgy néz ki a tv-ben/újságban nem nyilatkozik róla. Mondjuk megértem, mert szétszednék őket...
2010. dec. 18. 23:58
 9/11 anonim ***** válasza:
54%

Nem az esetem,de tény,hogy fél év alatt az előnyére változott,az első adásban még egy ficsúr volt,most izmos, a haja is sokkal jobb,és már nem unalmas.

De nekem is inkább Nikolas típusú srácok jönnek be:)

2010. dec. 19. 07:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Igen:)) nagyon jó pasi:))
2010. dec. 19. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!