Nikolas. Csaba iszonyat jól néz ki (kb elolvadok tőle) de ez kevés.
2010. dec. 18. 22:49
23/41 anonim válasza:
Nikolas csúnya???? Hol élsz te??? Amúgy, ha nem látnám /bár kár lenne, mert gyönyörű pasi/ , csak hallanám, pl. akár a 'Halleluja' c. számot a rádióban, ahogy ő énekli, akkor is ő tetszene és nem a Csabi!!
2010. dec. 18. 23:01
24/41 anonim válasza:
Gyerünk Csabi te vagy a legjobb!!!!!!!
2010. dec. 18. 23:11
25/41 anonim válasza:
Nikolas, és nekem még szebb is mint Csaba...
2010. dec. 18. 23:26
26/41 anonim válasza:
Nicolas, de ha Csaba nyeri, akkor is örülök majd
2010. dec. 18. 23:47
27/41 anonim válasza:
Nicolast sokáig unalmasnak találtam amellett, hogy rendkívüli hangja van, most viszont neki drukkolok. Elvarázsolt a tisztasága, az alázatossága. Norbiban is hatalmas plussz van (emberileg is). Csaba pedig sokat fejlődött, hangilag, jellemileg is.
2010. dec. 19. 00:54
28/41 anonim válasza:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:34
Nikolas tényleg tökéletes. Több héten keresztül ugyan azt az unalmasságot előadnia tehetség kell.
2010. dec. 19. 01:45
29/41 anonim válasza:
Nikolas
Csaba mesterkélt nekem
Nikolas lemezét venném meg egyedül a 12 döntős közül
2010. dec. 19. 08:01
30/41 anonim válasza:
"Nikolas tényleg tökéletes. Több héten keresztül ugyan azt az unalmasságot előadnia tehetség kell."
Hát nekem Csaba az unalmas. Egy hülye azt mondta nektek, hogy Nikolas unalmas, azóta ezt fújjátok. Ez kb. olyan mint mikor egy kitalálta, hogy Veca nyeri, mert az apja megvette neki....
Sajnálom akinek ez a véleménye egy csoda szép hangú fiúról. Istenem...hogy lenne unalmas? Ja tudom, annak unalmas, aki amúgy sem szereti. Tudjátok, nem nektek szól amit énekel, hanem nekünk, akik értékeljük a tiszta hangját, és nem azt nézzük, hogy aztaaaa micsoda pasi....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!