Milyen volt Vastag Csaba?
Figyelt kérdés
Mind 3 számáról kíváncsi lennék a véleményekre. :)2010. dec. 18. 21:21
1/7 anonim válasza:
Szeretem Csabit, nekem tetszett :):)
2/7 anonim válasza:
Nekem csak az első tetszett...
Igazából én Nikolas párti vagyok... :)
3/7 anonim válasza:
Fantasztikus mint mindig :D
1.: Eszméletlenül sexi eddig is imádtam ezt a számot tőle a válogatón is nagyon jó volt!
2.: Megható és nagyon cuki volt a tesójával.
3.: huuuuuu....... a lelkemhez szólt...... :)
HAJRÁ CSABI TE VAGY A LEGJOBB!!!!!
4/7 anonim válasza:
Szerintem a harmadik dala nem sikerült valami jól, de meg kell hagyni, Nikolasnak sem. Van egy bizonyos magasság, amit még ők sem tudnak kiénekelni, és azokon a pontokon már-már vonyításnak hangzott az énekük.
5/7 anonim válasza:
Na,a Nikolas fanok már azt is lepontozzák aki egy jó szót mond Csabáról...
7/7 anonim válasza:
Jó volt, különösen a Ten Sharp dal, de a párbaj dal nagyon gáz volt, de nem csak amiatt, mert a magas hangokat egyikük sem nagyon tudta kiénekelni, de szerintem az a dal úgy gáz, ahogy van. Választhattak volna valami igényesebb dalt is! Azt hiszem több millió dal vana világon, lett volna miből választani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!