Voltatok már Vastag Csaba koncertjén? Sikerült autogramot szerezni? Melyik koncertjén voltatok?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 22:35
1/6 anonim válasza:
Szia,én holnap megyek,már alig várom!Igaz csak 3an jönnek,de a lényeg aki Csabi Ő ott lesz:DD Remélem tudok tőle kérni autogramot:))
2/6 A kérdező kommentje:
Oké akkor hajrá!
Írd meg mi lett a vége!
2011. jan. 23. 12:23
3/6 anonim válasza:
Szia,igen jóóóó volt!!!A Csabi akkora bulit csinált,érdemes elmenni a koncertjére:))De sajnos aláírást nem kaptunk,mert egymás után 2 koncert volt,és a 2.után volt dedikálás,így lemaradtam róla:(De sebaj,kedden megint megyek,és most jobb sorban tudtam helyet foglalni,és remélem ezután lesz dedikálás!De ha nem az sem baj,mert koncerttel is meg elégszek,mert annyira jó volt:DD
4/6 anonim válasza:
Voltam egy discoban, volt fényképezkedés és autogramm osztás is, de nekem egyik se jutott :(( Már pont én jöttem volna a sorba, erre lelépett :((
5/6 anonim válasza:
SZia én múltkor a Tesco vécéjében találkoztam vele pont sz*arás után volt és kértem tőle persze miután kezet mosott!!
6/6 A kérdező kommentje:
Az utolsón szakadtam a röhögéstől XD XD XD
2011. febr. 14. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!