Autogram-gyűjtők! Kitől kaptatok már autogramot?
Normális válaszokat kérek, és lehetőleg őszintén!
Azt is írjátok meg legyetek szívesek, hogy kitől szeretnétek még kapni, és hogy kb. már mennyi van a gyűjteményetekben. Köszönöm!
Szia!
Nekem sajnos még csak magyar énekesektől van, de remélem lesz külfölditől is! :-)
Van Rúzsa Magditól (kettő is), Póka Angélától, Szabó Esztertől, Joshtól és Juttától, Tóth Lüszitől, Fekete Dávidtól (kettő), SP-től (igen...), Tabáni Istvántól és Kovács Katitól (:)). Ennyi lenne. Igen-igen, szinte az összes Megasztáros ember. :-)
Akiktől szeretnék: INNA, Muse tagok, Ellie Goulding, My Chemical Romance tagok, Billie Joe Armstrong (Green Day frontembere)
Ennyi. Több nem jut eszembe, sok előadót szeretek még. De ha nem csak énekesekre kell, hogy gondoljak, akkooooor....
Akitől szeretnék: Angelina Jolie, Reese Whitherspoon, Tom Hanks, Johnny Depp, Hugh Laurie, Kenan Imirzalioglu és az egész EZEL stáb (igen... :D) és David Caruso.
Nagyjából ennyi! :)
Nem csak énekesektől, lehet színészektől is meg másoktól is.
Azért kérdezem, mert én is ilyeneket szeretnék gyűjteni, de még egy sincs. Akitől nagyon szeretnék, az Wolf Kati, Janicsák Veca, Crystal-tagok, az alábbi sorozatok összes szereplője:
Hazudj, ha tudsz!
A mentalista
Dr. Csont
Castle
CSI: Helyszínelők
CSI: Miami helyszínelők
CSI: New York-i helyszínelők
Döglött akták
Az elveszett ereklyék fosztogatói
Hawaii Five-O
Gyilkos számok
NCIS
NCIS: Los Angeles
Doktor Addison
Las Vegas
Minden lében négy kanál
Barátok közt
112-Életmentők
Ezel-Bosszú mindhalálig
Hetedik érzék
A cukorbáró
Terepen
akkor az összes Való Világ villalakó, Éden hotel és Aranypart szereplő(, bár ők csak celebek, de akkor is)
És a legfőképpen az ABBA-tagoktól és a Roxette-tagoktól.
És-lehet, hogy hülyeség-de ha uralkodókat is beleveszünk a sorba, akkor II. Erzsébettől. Nagyjából ennyi.
Megint én.
Nem hülyeség, Erzsébet királynőtől én is kérnék - úgy mint Kate Middleton-tól vagy Vilmos hercegtől. :)
Több ember nem jut az eszembe, még azzal én is kibővítem, hogy a Barátok közt-ből a Miklóstól, Claudyától, Kingától, zsolttól kérnék, meg Vili bá'-tól. Esetleg Magdi nénitől is :)
Több már tényleg nem jut eszembe.
nekem csak kettő van( Janicsák Veca, LL junior) én nem vok ilyen autogram gyüjtő:D csak akit télleg nagyon csípek attól kérek max :)
de nagyon szeretnék Britneytől,Mileytól és Ashley Tisdaletől :) ezek persze nem fognak összejönni:Dde jó álmodozni:p
Én nem vagyok gyűjtő, csak olyanoktól kérek aláírást, akiket tényleg nagyon szeretek, akikre felnézek valamiért.
Van autogramom az Újpest FC focistáitól és az edzőtől (2006-os csapat), Lukács Lacitól, Cseresznyétől, Fejes Tomitól (Tankcsapda) és a férfi vízilabda válogatottól (2008-as).
Akiktől kérnék, ha lenne rá lehetőségem: az összes Manchester United focistától és az edzőtől, Felipe Massa-tól, Bret Easton Ellis-től és az Avenged Sevenfold tagjaitól.
21/L
Akiktől kaptam:
-Neotons
-Auth Csilla
-Splash
-Flowers
-Király L. Norbi
-Mc Hawer és a Tekknő
-Düki,Andris (Bad Boyz)
-Desperado
Akiktől akarok:
-Lady Gaga
-Marilyn Manson
-Macaulay Culkin
Talán egyszer sikerül.:DDDDD
Magyaroktól rengeteg van, mert régen gyűjtöttem a musical színészektől. Két füzet is megtelt velük, a mai napig nagy becsben tartom őket. :)
Külföldi német van, a Cobra 11-esektől.
Amerikai sztároktól próbáltuk régen postán a húgommal, de sosem kaptunk. :(
SP (8 db.)Lola(2)Josh&jutta Rami Groovehoouse SP táncosai
AFC fiúktól asszem ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!