Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Autogram-gyűjtők! Kitől...

Autogram-gyűjtők! Kitől kaptatok már autogramot?

Figyelt kérdés

Normális válaszokat kérek, és lehetőleg őszintén!

Azt is írjátok meg legyetek szívesek, hogy kitől szeretnétek még kapni, és hogy kb. már mennyi van a gyűjteményetekben. Köszönöm!

2011. aug. 30. 14:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok gyűjtő, de akad néhány nekem is. Csak azok aláírását szerzem meg, akiket tényleg nagyra tartok, elismerek és szeretek.

Többségben magyaroktól van aláírásom, amelyek egy részére ma már egyáltalán nem vagyok büszke, sőt, tőlük mai fejjel egyáltalán nem is kérnék. (lásd VV-s cölöbök) De akkor valamiért szereztem...

Magyar hírességek, akiktől van eredeti aláírásom: Majka, Kégl Ági (ValóVilág legelső szériájából), Molnár Anikó, Vitkó László (VV2), Lux Ádám, Nyírő Bea, Náray Erika, Balázs Ági, Kiss Virág, Liptai Claudia, Dögei Éva, Mezei Kitty, Háy János

Külföldi hírességek, akiktől van eredeti aláírásom: Thalía Sodi, Christopher Eccleston, David Suchet.

És akiktől szeretnék még: Tobias Moretti, Halit Ergenç, El Sevilla, David Tennant, Chenoa, Rowan Atkinson, Hugh Laurie. Illetve akitől már sajnos biztosan nem lesz sosem (mivel már nem él): Jeremy Brett.

2013. dec. 19. 09:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!