Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi ennek a filmnek a neve?

Mi ennek a filmnek a neve?

Figyelt kérdés

Volt egy szegény ember és az anyja . Az Apja Már Meghalt Sajnos , A Szegény Embernek Neve: Bili vagy Vili

Beteg Volt Ez Az Ember Mert Valami Restatuált Volt . Egyszer Kapott Álást . Eladó volt . Ilyen Mosó szereket Adott el . Amikor az anyukája Nem Ment Érte . Akkor Azthitte Valami Bajvan Haza Sétált . Az anyja sehol se volt , A szomszédok se látták . Egy rendőr vagy nem tudom ki vitte haza . elfelejtette a fia (vili vagy bili tudja a franc) telefonszámát . és egyre keveseb dologra emlékezett . eddig láttam . de volt olyan rész benne . hogy egy étteremben csúfolták hogy . amikor mondta az anyja neki sőt adta oda neki az apja óráját és mondta a ember : Apu Órája . - Igen fiam ez az övé volt amikor még élt . mögötte csúfolták hogy vékony hangon mondták amit mond mert beteg volt . ilyen fura járása volt szegénykének . meg sajnáltam :S de nagyon jó film volt :D Volt Vicces rész is benne . meg stb. valaki tudná ? Ha Valaki Tudja , Írja le Köszönöm előre is mindenkinek !

2010. dec. 15. 19:02
 1/1 anonim ***** válasza:

nem olvastam végig, mert rohadt sz@rul írtad, a sok nagybetű b@ssza az ember szemét

am mi az a restatuált?? sose hallottam ilyenről

(ha vmit kérdezel, helyesen kérdezd)

2010. dec. 16. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!