Csak nekem tunt ugy, hogy Vastag Csaba elkezdett mosolyogni a bajsza alatt miutan mondta Keresztes Ildi, hogy a nezzek meg a boritekot?
Figyelt kérdés
Nekem ugy tunik.
Eddig semmi bajom nem volt a sraccal, igaz, kulonosebben nem is kedveltem, teljesen semleges. De nem tudom, ez most annyira unszimpatikussa tette szamomra, foleg azzal egybe kotve, hogy utana milyen latvanyosan sajnalkozott Vecaval szemben allva.
2010. dec. 12. 19:17
11/16 anonim válasza:
Az utolsó két hozzászólóval értek egyet és hozzátenném, hogy az előbbi adások alatt is picit észrevehető volt ez a kis mosoly, Csaba így próbálja leplezni a feszültséget és nem a kárörvendés jele. Most sem volt biztos a szavazóiban, mert valljuk be ki lenne az..., nagy meglepetések voltak már. Vecán viszont én a "leforrázás" jeleit véltem felfedezni, amikor kimondták a nevét..., Ő nagyon bízott benne, hogy továbbmegy. Csabi káromkodása igen..., azért szólt, mert kiejtett valakit, ez nem lehet jó érzés, főleg úgy, hogy előtte héten a testvérét búcsúztatta...Lelkileg 2x egymás után ez kicsit megterhelő lehet!
12/16 anonim válasza:
Úristen!!!!!!!
csak nekem tűnt fel, hogy a videón 5:45-nél hogy néznek egymásra???
13/16 anonim válasza:
Csak neked !
Le lett lassítva az egész, elég megtévesztő.
14/16 anonim válasza:
sztem egyáltalán nincs lelassítva..hogyan már? élő adás hahó
16/16 anonim válasza:
mivan? semmi nincs lelassítva, de főleg nem az a rész amit mondtam. Az a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!