Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerinted a jövő héten, hogy...

Szerinted a jövő héten, hogy alakul az X-faktor sorrendje? És te mit szeretnél? Nemre és korra is kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen:)))
2010. dec. 12. 09:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
jó a Nicolas csak szerintem kevés a győzelemhez.Túl egysíkú! Mikor ő énekel nem is figyelek rá hanem észrevétlenül elkezdek beszélgetek a férjemmel mert uncsiiii
2010. dec. 12. 11:43
 12/22 anonim ***** válasza:
87%

Előző vagyok. Igen, nekem is uncsi a Nicolas, az igaz, hogy a Norbira figyelek, de az nem minden, amit ő nyújt. Mert neki nincs jó hangja.

Csabára meg mindig figyelek!!! :)

2010. dec. 12. 12:13
 13/22 anonim ***** válasza:
74%
Én nagyon merem remélni, hogy Nikolas nyeri meg, sztem neki van a legjobb hangja. Norbi szimpatikus, de talán nem vele kellene megnyeretni a versenyt. Csaba meg az elején nagyon mű volt, de mostanra kezdtem megkedvelni.
2010. dec. 12. 12:41
 14/22 anonim ***** válasza:
87%

1. Csabi

2. Nikolas

3. Norbi

Így kell lennie, hiszen... Csabinak bizonyítania kell Tominak, hogy megtudja nyerni... Érte. :)

2010. dec. 12. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Én is annak örülnék,hogy Nikolas nyerje meg,és Csabi legyen mellette a döntőben.
2010. dec. 12. 13:30
 16/22 anonim ***** válasza:
54%

utolsó vagyok

30 éves nő:)

2010. dec. 12. 13:36
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Csabi, Nikolas, Norbi.De valamiért én is úgy érzem, hogy Nikolas nyeri meg, de Csabi fan vagyok.:) 22/L
2010. dec. 12. 15:53
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

Én ennek örülnék:

1. Csaba

2. Nicolas

3. Norbi

Ahogy Csaba elénekelte a párbajdalt, az világszínvonalú volt. Őrült tehetségesnek tartom, kezdettől ő a kedvenc (meg Tomi), de ezzel a frenetikus teljesítménnyel még engem is meglepett, és teljesen lenyűgözött.

Számomra is unalmas, és egysíkú Nicolas, de egyértelmű, hogy sokkal jobb, mint Norbi, úgyhogy neki kéne állnia a második helyen.

Nagyon remélem, hogy Csaba nyeri meg. Ezután a párbajdal után meg pláne!

23/L

2010. dec. 12. 19:01
 19/22 anonim ***** válasza:
Én a Csabának szurkolok!!!:)De úgy érzem hogy a Norbi fog nyerni!!!!Ha a Nicolas nyer az sem baj csak ne Norbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. dec. 15. 14:43
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem Norbi fog nyerni... :(

Hétről hétre csak azért szavaznak rá, hogy lássanak egy bohócot a tévében, hangja viszont a nullánál is sokkal kevesebb! Emberileg nincs vele semmi bajom, csak nem a döntősök közé való!!!

El fog menni a hangja, ha ezt így folytatja!

Ilyenből ilyen lett: http://www.youtube.com/watch?v=_rwGNcGcqw0

ilyen:

http://www.youtube.com/watch?v=HwukiHSYgWI

Egyébként nekem mindegy, hogy ki nyerni meg, csak ne a Norbi legyen az!

2010. dec. 15. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!