Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Bosszút állunk Mr. Joe-ért...

Bosszút állunk Mr. Joe-ért azzal, hogy jövő héten nem szavazunk Timi Chen-re? Mit szóltok hozzá?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 11:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól még Mr.Joe nem kerül vissza szval tök fölösleges.
2011. máj. 8. 12:18
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kerül vissa, másrészt meg alapból nem szavazok :D
2011. máj. 8. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Én meg alapból nem is néztem, de ha nézném se szavaznék. Nálad (kérdező) ezek szerint tök természetes, hogy ilyesmire szórod el a pénzedet, gratulálok.
2011. máj. 8. 12:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, miért, te szavaztál Timi Chen-re?

Nagyon sajnálom, hogy Mr. Joe kiesett, valóban Timi Chen-nek, vagy az Everdance-nek kellett volna kiesnie.

Sőt mi több, Mr. Joe-nak legalább az első háromig el kellett volna jutnia...

Ettől függetlenül én nem fogok szavazni senkire, ahogy eddig se tettem. Ha ilyen botfülűekből áll az ország, akik inkább szavaznak egy Timi-re, mint egy Mr. Joe-ra, akkor azon az én egy-két sms-em nem tud változtatni.

2011. máj. 8. 14:06
 5/5 anonim ***** válasza:
43%
szavazni felesleges, előre le van zsírozva, hogy ki jut tovább a fordulóknál, és hogy ki nyeri meg.
2011. máj. 8. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!