Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az X-Faktor-ban előre van már...

Az X-Faktor-ban előre van már győztes? Mert ez a nem tudom minek is nevezzem, Norbi hogyan juthatott tovább? Ilyen erövel Jimmy is nyert volna Szépségversenyt!

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 22:39
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nekem is unalmas volt már Veca és szerintem őt Geszti tette tönkre a nézők szemében.Annyira durván tolta előre,annyira a sírásra játszottak rák,és Malek is szépen megfogalmazta tegnap neki,hogy megunták a nézők!! Norbinak óriási a rajongótábora mégpedig azért mert hiába béna-nem béna,van hangja-nincs hangja.De új!!! Ilyen még nem volt a magyar paletán és szerintem ebben a depis országban egyszerűen jól esik az embereknek!!

Nekem az x-faktor legjobb női hangja továbbra is a Szirota leányzó akit a világ legnagyobb ostobasága volt kitennie Gesztinek! 8mert nem tartotta sztár alkatnak)

De még a Wolf Katinak vag a Nyári lányoknak is jobb volt a hangjuk mint a Vecának.Nem bántani akarom,de én az olyan tipusú hangot mint az övé nem szeretem.Túl vékony nincs benne erő!! Ami a az előbb említett hölgyeknél megvolt. Egy ország szégyene volt ekkora énekesnőket kidobni.

Nicolas nagyon tehetséges,jól kitalálta saját magát de nem tudom megszokni valamiért..........ellenszenves maga az ember,de hátha idővel majd megszokom.

Ha már ezek az emberek maradtak akkor azt mondom nyerjen a Vastag Csaba! Régóta küzd a sikerért,szeretik az emberek,nem vita tárgya külseje,és szeretnivaló a hangja is.

Nem mű ő csak ebben a műsorban nagyon elcseszték.Mondjuk a Popdarálóban sokkal felszabadultabb volt.

Bocsánat,hogy hosszúra nyúlt:))

2010. dec. 12. 09:21
 22/24 anonim ***** válasza:
54%
Hát én nem értem... Az eddigi XFaktoros kérdéseknél 75%-ban jöttek a 'Veca nyeri, emrt Bunda' tartalmú válaszok... Mostmeg... Jó mindegy... És sztem épp emiatt nem bunda... Ha tényleg bunda lenne akk Norbit kirakták volna, de én elhiszem h tényleg rá szavaznak a legtöbben...
2010. dec. 12. 10:49
 23/24 anonim ***** válasza:
Utolsó nagyon igazad van!!
2010. dec. 12. 11:08
 24/24 anonim ***** válasza:
Az egész SMS szavazás nem más, mint csalás. Aki ezek után még küldi az emelt dijas SMS-eket, az megérdemli.
2010. dec. 12. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!