Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Az X-Faktor-ban előre van már...

Az X-Faktor-ban előre van már győztes? Mert ez a nem tudom minek is nevezzem, Norbi hogyan juthatott tovább? Ilyen erövel Jimmy is nyert volna Szépségversenyt!

Figyelt kérdés
2010. dec. 11. 22:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem tudom, szerintem mindegyikük jó. A Veca kitűnő énekesnő, a Csaba egy érzékeny, szexi tehetség, a Nikolas intelligens és tipikus világsztár alkat, a Norbi pedig egy hihetetlenül szórakoztató, utánozhatatlan egyéniség. Hangilag a Veca és Nikolas a nyerő, de nyilván arra szavaznak, akiknél a szimpátia győz. Sajnálom a Vecát, még könnyeztem is miatta.
2010. dec. 11. 22:58
 12/24 anonim ***** válasza:
77%
Egyébként nem is értem miért mondod ezt, múltkor Keresztes Ildikó ezt megmondta neki, ha jól emlékszem, mármint az orrhangot, a pörgősebb zenékre pedig mindenki biztatta, mert az tényleg szórakoztató. Szeretem én a lassút, de azért ha jó kedvem van, akkor inkább nem lassút hallgatok. Veca jó lett volna gyorsban is és akkor színesebb lett volna és még most is bent lenne.
2010. dec. 11. 22:59
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Veca kezdett uncsi lenni, tényleg egysikú, hasonló stílust nyomott egy ideje, ezért kapott kevesebb nézői szavazatot, és mégis nagyon sajnálom, mert hangilag ezerrel feljebb van Norbinál, amit Norbi is tud, mert látszott a végén rajta, maga sem érti, mit keres még ott:(
2010. dec. 11. 23:04
 14/24 anonim ***** válasza:
69%
Csak azt nem értem, hogy ok, Veca egyeseknek kezdett egysíku lenni, rendben van. De Norbi nem volt az? Mert szerintem igen. Minden egyes héten ugyan az a stílus, ugyanaz az előadásmód. Azon kívül, hogy más számot adott elő, másban nem is különböztek a produkciói. És emellé még társul az is, hogy nem tud igazán énekelni. Még sem esett ki, sőt, még csak nem is párbajozott...
2010. dec. 11. 23:12
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez már az emberek szimpátiáján múlik szerintem. Nekem Veca nem volt szimpatikus a sírások miatt, Norbi pedig emberként nagyon szimpatikus, én nagyon tudom értékelni a humort, nagyon szeretem azokat az embereket, akik a legrosszabb napokon is felvidítanak :)
2010. dec. 11. 23:13
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Többször mondták ez nem dal verseny,hanem tehetség kutató műsor.Még egy riportban Ildikó is mondta.
2010. dec. 11. 23:19
 17/24 anonim ***** válasza:
58%
De ha nem énekverseny, akkor mért kell mindenkinek minden este dallal fellépniük?
2010. dec. 11. 23:34
 18/24 bumbi02 ***** válasza:
65%

1. ez nem dalverseny hanem tehetségkutató.

2. pl Veca hangja nagyon szép meg minden.. kellemes a fülnek, de untat.. az országban van több ezer szép hangú lány, szép hangú fiu.. viszont a Norbi-féle énekesek akiknek bár a hangjuk nem a legtisztább viszont a szinpadi mozgásuk és előadás módjuk csillagos ötös, na ilyenekből kevés van. hiába énekel a Tabáni is szintisztán... nem igazán érint meg.. a legtöbb világhírű, vagy csak jól befutott énekesnek egyediség is van a hangjában, karakteres. Bon Scott, Axl Rose, Freddy Mercury, magyarok közül Charlie, Presser, hasonlók.... egyiküknek sem szintiszta a hangja.. viszont épp ettől lesz egyedi.

zenélek már egy ideje gitáron... a buta 3 akkordos számoktól kezdve az arpeggio futamos yngwie malmsteenig minden hallgatok. mert malmsteent nagyon jó hallgatni, nagyon szépen kidolgozott futamok, müvészi tehetség és stb. viszont az ember nem erre fog bulizni. hanem tankcsapdára, depresszióra meg testvéreire.. amiknél pont azon van a hangsuly hogy bulizz rá...mivel nem mindenki zenész ezért a buli-rockra persze nagyobb az igény. ugyanez van norbinál is. Norbi hiába énekel cask fele olyan jól mint a többiek hatalmas bulikat tud csinálni olyan számokból amiket már 100x hallottál a rádióból és amugy már unnád...

3. Norbi a fenti okok miatt sokkal eladhatóbb mint pl Veca. Veca kiad egy cd-t aztán eltünik (hol van ma Tabáni,Király Viktor,Tóth Gabi,Oláh Ibolya stb..), maximum 3 év mulva a Csillag Születik 7be majd fellép mint "sztár"vendég.. Norbi kap egy jó menedzsert és fergeteges bulikat tud csinálni.

2010. dec. 12. 00:02
 19/24 anonim ***** válasza:
58%
Miben tehetséges a Norbi? Pofazacskózásban?
2010. dec. 12. 00:17
 20/24 bumbi02 ***** válasza:
35%
az utolsóhoz hasonlóan értelmes kommentelőknek üzenném: indul csillag születik.. jelentkezzetek ha ennyire tudtok mást szidni, gondolom östehetségek vagytok..
2010. dec. 12. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!