Nem undorító hogy Király L. Norbika megint továbbjut? A semmi hanggal?
Figyelt kérdés
Tutti hogy keresztes nyomja valahogy. előre meg van bundázva. szánalmas.2010. dec. 11. 21:59
11/22 anonim válasza:
Egyébként én is azt mondom, hogy a 3. hely a megfelelő Norbinak, ezt a versenyt énekben nálam a Non Stop nyerte nameg Csabi és Tomi, viszont tehetségileg abszolút Norbi. Ezért úgy gondolom a 3. hely korrekt lenne, az tényleg nem lenne igazságos, ha megnyerné, de azt viszont megérdemli, hogy ott legyen, ahol van.
12/22 anonim válasza:
"képzeld, én is kitudnÁk választani egy számot amit eltudnÁk énekelni"
Én meg el tudnék képzelni egy nyelvtankönyvet a kezedben. De sajnos nem megy, ugye?
13/22 anonim válasza:
Eddig se produkált olyan fuu de nagy dolgot! Csak valamivel jobb volt, mint ma, de ha az ének részét nézzük, eddig sem volt sokkal jobb. Csak nagyszerüen produkálja magát, és mindenki ezt látja meg, beéri ezzel hosszú távon. Eleinte nekem is ő volt a befutó, de már unom, jó lett volna újat is látni tőle, nem mindig ugyanazt a műsort, rekettes rikácsolást, kiabálást idegbeteg rángatózással.
14/22 anonim válasza:
Ő minősítené az országot? Inkább ti minősítitek, de elég rendesen a szánalmas siránkozásotokkal, meg az állandó primitív véleménynyilvánításotokkal. Ha nem tetszik, meg lehet fogalmazni szépen is a mondanivalót, nem kell azért mást elmondani mindennek. Miattatok tart ott az ország, ahol..a külföldiek meg miattatok kategorizálják a magyarokat.
15/22 anonim válasza:
Sajnálom többiek, de az utolsónak igaza van.
Hihetetlenül primitív amit egyesek itt művelnek.
17/22 anonim válasza:
Nekem Király L. Norbi a kedvencem, de szerintem nem szabad, hogy megnyerje, mert énekelni nem tud. Viszont egy hatalmas egyéniség és jó előadó.
18/22 A kérdező kommentje:
MI ebből a tanulság? Nem szabad ilyen műsorokat elkezdeni nézni.Akkor majd nézheti magát az rtl klub. Én már tavalyelőtt megfogadtam mikor a Megasztárt Király Viktor nyerte meg, az is akkora bunda volt!!!! Most meg megnyeri ez a kis b.zi, Így lejártani MAgyarországot!! Szégyen!!
2010. dec. 12. 10:58
19/22 anonim válasza:
Én is szeretem Norbit ő legalább szórakoztató nem úgy mint a többi megáll azt énekel ő legalább mozog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!