Nem undorító hogy Király L. Norbika megint továbbjut? A semmi hanggal?
érdekes ő egyszer sem párbajozott...
Biztos nyomja valaki. Csak nem tudom, ha megnyerné, ki venné meg a lemezét????
Hát ez eszméletlen. nekem leesett az állam amikor kimondták, hogy ő jutott tovább.
Neki kellett volna ma kiesni!Egy ideig szórakoztató volt, de már nagyon nem az semmi énkehangja nincs.ha ő fogja megnyerni akkor eléggé minősíteni fogja az országot mert ha ő megy ki amerikába semmi énektudással az kib.szott nagy égés lesz.
Mégis ki nyomná Norbit? A csóró nagyanyja?
Vecát nyomta papika, Norbit nem nyomja senki, őt egyszerűen szeretik. Gondolj már bele. A rengeteg rocker, a metálosok, a punkok, talán még az emok is (tudom, kihaltak...), a hagyományőrzők, a nordegardosok, és éééén. :D
pffff....az a norbi egy rakás ****.:)
röviden ennyi a veleményem.
van benne egyediség? tényleg? NEMÁÁÁR!!micsoda? az hogy nekem is lenne ilyen hangom ha 2doboz fagyit benyomnék? hát ettől nagyon "egyedi"
meg a másik...hogy lehet egyáltalán a hangjáról beszélni mikor NEKI NINCS HANGJA!!!!
jaaa..hogy múlthéten volt egy jó száma? VÉLETLEN!! képzeld, én is kitudnák választani egy számot amit eltudnák énekelni (legalább olyan szinten mint az)
ui: nekem is nagyon bundagyanús.
könyörgöm necsináljunk magunkból hülyét. ha már veca kiesett akkor CSABA nyerje meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!