Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Nem undorító hogy Király L....

Nem undorító hogy Király L. Norbika megint továbbjut? A semmi hanggal?

Figyelt kérdés
Tutti hogy keresztes nyomja valahogy. előre meg van bundázva. szánalmas.
2010. dec. 11. 21:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%

érdekes ő egyszer sem párbajozott...

Biztos nyomja valaki. Csak nem tudom, ha megnyerné, ki venné meg a lemezét????

2010. dec. 11. 22:03
 2/22 anonim ***** válasza:
53%
Én egyiket se venném meg. Már hónapok óta csak a szarok vannak benn
2010. dec. 11. 22:11
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Én Norbit szeretem, legalább egyedi. A Non Stopot is nagyon szerettem, pont az egyedisége miatt. A tucatokat már mindenki nagyon unja.
2010. dec. 11. 22:13
 4/22 anonim ***** válasza:
77%

Hát ez eszméletlen. nekem leesett az állam amikor kimondták, hogy ő jutott tovább.

Neki kellett volna ma kiesni!Egy ideig szórakoztató volt, de már nagyon nem az semmi énkehangja nincs.ha ő fogja megnyerni akkor eléggé minősíteni fogja az országot mert ha ő megy ki amerikába semmi énektudással az kib.szott nagy égés lesz.

2010. dec. 11. 22:14
 5/22 anonim ***** válasza:
én megveszem majd a lemezét :D
2010. dec. 11. 22:27
 6/22 anonim ***** válasza:
18%

Mégis ki nyomná Norbit? A csóró nagyanyja?

Vecát nyomta papika, Norbit nem nyomja senki, őt egyszerűen szeretik. Gondolj már bele. A rengeteg rocker, a metálosok, a punkok, talán még az emok is (tudom, kihaltak...), a hagyományőrzők, a nordegardosok, és éééén. :D

2010. dec. 11. 22:31
 7/22 anonim ***** válasza:
35%
Khm. Amúgy nem énekest keretek, nem gyönyörű hangot kerestek. X faktor, tudoood, legyen bennük valami plusz. Norbiban van, igaz a mai előadása szerintem is szar volt, bár én nagy fun vagyok. A múltheti viszont kicseszett jó volt. :D
2010. dec. 11. 22:33
 8/22 anonim ***** válasza:
75%
hát a norbinak a mai előadás kritikán aluli volt. gyerekek, vegyétek már észre!
2010. dec. 11. 22:48
 9/22 anonim válasza:
58%

pffff....az a norbi egy rakás ****.:)

röviden ennyi a veleményem.

van benne egyediség? tényleg? NEMÁÁÁR!!micsoda? az hogy nekem is lenne ilyen hangom ha 2doboz fagyit benyomnék? hát ettől nagyon "egyedi"

meg a másik...hogy lehet egyáltalán a hangjáról beszélni mikor NEKI NINCS HANGJA!!!!

jaaa..hogy múlthéten volt egy jó száma? VÉLETLEN!! képzeld, én is kitudnák választani egy számot amit eltudnák énekelni (legalább olyan szinten mint az)

ui: nekem is nagyon bundagyanús.

könyörgöm necsináljunk magunkból hülyét. ha már veca kiesett akkor CSABA nyerje meg...

2010. dec. 11. 22:51
 10/22 anonim ***** válasza:
mindenkinek lehet rossz napja. na de eddig miket produkált!
2010. dec. 11. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!