Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Csak szerintem nagyon csúnya...

Csak szerintem nagyon csúnya VV Szandika?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 14:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
61%

igen, 28 körül.

Egy ärva szoval nem mondtam, hogy bejön a "Szandika", söt...kifejezetten ronda es ellenszenves szämomra. De amit irtam rola az elözö kommentekben, es az hogy bejön-e, az ket ELLENTETES dolog.

2010. dec. 7. 15:19
 12/18 A kérdező kommentje:
Hát, szerintem akkor is ocsmány...de lehet, hogyha pasi lennék, én is rágerjednék.De nem vagyok pasi, sőt, még saját pasim sincs, azért is van időm ilyen hülye kérdéseken agyalni:-)
2010. dec. 7. 15:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is borzasztóan néz ki. Azt a szájpumpálást nagyon nem kellett volna, annyira elcsúfult tőle az arca. És érdkees, hogy a beszavazáson magasan ő nyert, nagyon meglepett, mert a másik kettő sokkal normálisabban nézett ki. Láttam a fókuszban róla műtét előtti képeket, hát szerintem egy szép csaj volt úgy, és vékonyabb is. Ha az ember kiad több százezret egy ilyen műtétre, akkor legalább jobban nézne ki utána, de nála pont fordítva volt. Bár lehet önmagának így tetszik. Lány vagyok, de nem tudom elképzelni, hogy pasiként bejönne nekem ilyen nő...
2010. dec. 7. 16:59
 14/18 anonim ***** válasza:
64%
Tényleg nagyon csúnyácska lett... De viszont a belsője nagyon jó :)
2010. dec. 7. 17:07
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem egy szépség, de tök jófej, őszinte csaj. Pozitívan csalódtam benne.
2010. dec. 7. 17:09
 16/18 anonim ***** válasza:
63%

utolsó kettővel egyet értek

jó hogy ott van a villában egyszerűséget képviseli

2010. dec. 7. 17:29
 17/18 anonim ***** válasza:
49%
16:59-es vagyok. Ami a belsőségeket illeti, én is pozitívan csalódtam benne. Az a fura nekem, hogy tök ellentétes a csaj. Ahogy beszél, az a stílus full buta plázacica benyomását kelti, de közben amit mond egyáltalán nem butaság, sőt, nagyon is is igaza van, és jó észrevételei vannak. És őszintén beszél. Nem olyan kavarógép mint a többi.
2010. dec. 7. 18:20
 18/18 A kérdező kommentje:
Nekem meg ponthogy egy rosszindulatú kavarógépnek tűnik a dumája alapján.Tegnap is amit leművelt...meg az a rikácsoló nevetése...engem irritál az egész nő, úgy, ahogy van.
2010. dec. 8. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!