Fiúk! Csak szerintem csúnya Selena Gomez?
Figyelt kérdés
szerintem olyan tenyérbemászó nagy,hörcsög feje van és az alakja se a legjobb. szóljatok ha linkeljek képet.2011. ápr. 22. 15:58
1/15 anonim válasza:
Köszi, a google megoldotta. Nekem sem az esetem a hölgyike. Amúgy ki ez? Színész, énekes, valóságsósztár, sportoló?
2/15 anonim válasza:
Közben a wikipédián elolvastam.
3/15 anonim válasza:
Szerintem nem csúnya, hanem irritáló.
4/15 anonim válasza:
Hát megnézném, hogy te hogy nézel ki, ha ezt a lányt lecsúnyázod. Nem vagyok se tini, se rajongó, de ez a lány nagyon szép. Szerintem az ilyen barna hajú, barna szemű lányok a legszebbek.
5/15 anonim válasza:
Úgy birom az ilyet :) Utolsóval kell egyettértenem. Megnézném te hogy nézel ki. Gondolom egy frusztrált tizenéves vagy,aki szeretne igy kinézni,de mivel nem sikerül igy próbálod kompenzálni.
Szép lány,nincs vele semmi gond. Sőt,nagyon is szép.
6/15 anonim válasza:
Én viszont nem értek veletek egyet. Ha csúnyának nevez valaki valakit, az nem feltétlenül azért van, mert ő is úgy akar kinézni. Miért, te is csak azokat fikázod, akikre irigykedsz? Ugye, hogy nem. Akkor meg nem kéne ilyen biztosnak lenned abban, hogy ez elmondható a kérdezőről.
7/15 anonim válasza:
Oké,lehet igazad van. De akkor is,normális ember nem mond ilyet másra,hogy :"szerintem olyan tenyérbemászó nagy,hörcsög feje van és az alakja se a legjobb."
Én is voltam kamasz,talán pont magamból indulok ki,de én azokra mondtam ilyet,akiket irigyeltem és szerettem volna olyan lenni,mint ők.
8/15 anonim válasza:
Nem, én nem írogatok ki gyakorikérdésekre olyan kérdéseket, ahol azt kérdezgetem, hogy csúnya-e egy ember. Ha annak tartok valakit, akkor megtartom magamnak, de ha féltékeny lennék rá, akkor már lehet, hogy megerősítést kérnék abban, hogy nem is olyan szép, hogy megnyugodjon a lelkem..
9/15 anonim válasza:
Oké, részben jogos, amit mondtok, de szerintem a kérdező azért tette fel a kérdést, mert eddig mindenki agyba-főbe dicsérte Selena Gomezt, s mivel ő nem lát benne semmi különlegeset, kíváncsi volt, van-e valaki hasonló véleményen.
10/15 anonim válasza:
Ha valakinek nem szimpatikus egy lány, és nem tetszik neki akkor miért kell rögtön azt mondani hogy biztos ő a csúnya?! Nem értem az összefüggést. Attól hogy valakinek tetszik másnak még nem kell. A szépség szubjektív. És az utolsó mondatot kérdezőnek is mondanám :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!