Miért nem jön be neked Vastag Csaba? (Ha bejön ne válaszolj! Ha fiú vagy ne válaszolj! )
Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 13:36
1/11 anonim válasza:
Mert egyszerűen nem néz ki jól.
19/L
2/11 anonim válasza:
Mert egy beképzelt, undoritó bájgúnár - semmi vonzó nincs rajta, se nem szép (mégha azt is hiszi magáról), se nem férfias (szintén), de nagyon el van szállva magától.
3/11 anonim válasza:
Túlságosan erőltetik a szépfiú szerepet nála. Persze ez nem feltétlenül az ő hibája, de ha hagyja, az azt jelenti hogy ez a stílus neki is tetszik vagy azt, hogy befolyásolható. Egyik tulajdonság se nyerő nálam.
4/11 anonim válasza:
Már a zsűri hatására (majdnem) teljesen kifordult magából, állandóan az érzelmes oldalát akarja kényszeredetten mutogatni. Olykor már elég természetellenesen is, ami a hangja rovására is ment már, hogy a bájvigyort folyamatosan fenntartsa :)
5/11 A kérdező kommentje:
Oké köszi! Erre voltam kíváncsi inkább,nem a kinézetére. Vannak környezetemben,olyanok akiken meglepődök,hogy bejön nekik. Na mindegy. Persze lehet ő rendes meg kedves,meg minden,csak kifele nekem se az jön le.Vagyis nem áll összhangban az,amit mond azzal,ahogy viselkedik. Akkor már inkább vállalná be, hogy ő ilyen..
2010. dec. 7. 14:10
6/11 anonim válasza:
Azért, mert homofób vagyok, ez van!
8/11 anonim válasza:
Szerintem a múltkori párbaja után mindent lehet rá mondani, csak azt nem, hogy nagyképű és a többi hülyeség.
Egy nagyképű ember nem képes ilyen érzelmekre. És ezt nem játszhatja meg valaki, ennyire jó színész nem lehet.
9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó: ha nem macsó,akkor ne viselkedjen úgy,ne öltözzön úgy (pl izomtrikó), meg gyúrás fontosságát sem kell kiemelni . Van más sport is ,amitől egészséges leszel és jól nézhetsz ki..
Ha meg macsó,akkor vállalja be. Szerintem ennyi..
2010. dec. 8. 10:42
10/11 anonim válasza:
Egy kis ellenvélemény. Csabit 2 éve láttam elösször. nincs tisztába a vonzerejével (pedig szerintem nagyon vonzó) de nem ez a lényeg, mivel tipikus szépfiú külseje van ezért hiszik sokan hogy beképzelt pedig nem az! Arról hogy ilyen adottságai vannak arról meg nem tehet. Van akinek bejön van akinek nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!