Király L. Nobi? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 21:08
11/22 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok, ha megnyerné...
... de nem fogja - hányan vennétek meg a lemezét? Belőle nem fognak meggazdagodni a kiadók, az tuti.
12/22 anonim válasza:
Szar volt nagyon nem birom a Norbit nme színpadra való és gondolom ezért most mindenki lefog szidni mret ezt mondom de olyan hörcsög pofálya van és nme énekel hanme rekedtesen ordít és visít mint a disznóvágáson a Disznó :D
13/22 anonim válasza:
Visít? Veca, az visít. Szerintem másik műsort néztél :P
És igen, én megvenném a lemezét, mert VAN hangja, és JÓ hangja van! A többiekhez füldugó kell meg kispárna.
15/22 anonim válasza:
Hol van a hangja? Te néztél szerintem más csatornát. A Norbi tud acapella énekelni?? A Veca tud és be is meri vállalni. Nálam az az énekes, aki minden zenei aláfestés nélkül kiáll és énekel. Majd ha a Norbi így ÉNEKEL, nem ordít, majd akkor elfogadom, hogy van hangja, de addig nincs.
16/22 anonim válasza:
22:41
Te veszel Veca lemezt, én meg Norbi lemezt. Pont.
17/22 A kérdező kommentje:
Én is Norbi lemezt vennék.
És aki azt mondta,hogy nem szimpadra való,hát..
Ha ő nem oda való,akkor senki sem..
2010. dec. 5. 08:37
18/22 anonim válasza:
Olyan rocksztár nőhetne a srácból hogy ez bexarás
19/22 anonim válasza:
szeitnem nagyon jo !!!! mondjon barki barmit is !!!
20/22 anonim válasza:
oké hogy vmi plusz legyen benne de te láttál valameik műsorba is olyat hogy nem énekeltek? az elejétől énekeseket kerestek ha ez egy Hungarian Got Talent lenne ott elférne de itt semmi keresni valója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!