Király L. Nobi? Milyen volt?
Figyelt kérdés
2010. dec. 4. 21:08
1/22 anonim válasza:
Nekem tetszett, főleg a második produkciója nagyon király volt :D
2/22 anonim válasza:
Én nem vagyok egy X Faktor fan, most is csak úgy megy, de ez egyszerűen megmozgatott :D fenomenális volt :D
3/22 anonim válasza:
előző vok... amgy csak még annyi hogy hajrá Tolvai Reni! xD bocsi...:)
4/22 A kérdező kommentje:
áá,semmi baj.xD
amúgy nekem is kedvenc.remélem ti is szavaztok.:))
2010. dec. 4. 21:17
5/22 A kérdező kommentje:
mármint norbira.:))
2010. dec. 4. 21:18
7/22 anonim válasza:
Nem tudom mit keres még itt ha jól tudom ez egy énekversenyt azt meg minden ember akinek füle van hallja hogy nincs neki hangja csak showmen de az egy másik műsor...
8/22 anonim válasza:
VAN hangja! Azért mert különleges és nem olyan mint minden tucaténekesé, attól még VAN hangja!
9/22 A kérdező kommentje:
Nekem senki ne mondja,hogy nincs hangja,mert ha nem lenne,akkor már rég nem lenne itt.Ennyi..
2010. dec. 4. 22:09
10/22 anonim válasza:
szerintem rosszul tudod x. válaszoló, nem kifejezetten énekverseny. a neve X-faktor. tehát a lényeg, h. legyen valami plusz az emberben, akár előadásában, akár személyiségében, akármi. nem az év hangját keresik.
amúgy ÉLJEN NORBI! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!