Ugye nem Szij Melinda fogja megnyerni?
Nem mintha bajom volna vele, csak ha jobban megnézzük a dolgokat, akkor ez azért nagy igazságtalanság volna.
Ezt csak azért írom most le h a Melinda rajongók ne értsenek félre, mert én nem utálom.
Kökény Attila a családja miatt, és a karrierje miatt is szeretné megnyerni. És a teljesítményei is bizonyítják h megérdemelné.
Tolvai Reni pedig igencsak bele ad apait-anyait. Remek énekesnő, előadó. Már csak miatta is érdemes nézni a Megasztárt. Mindig valamilyen jó kis koreográfiával áll elő, és szereti csinálni azt amit csinál, nem pedig mintha kényszerítenék h ki álljon a színpadra és énekeljen 3percig.
Melinda viszont meg sem akarja nyerni. Ő már nem is tudom mikor kiszállt volna, és tuti h ha ő kapja a legtöbb szavazatot, az csak szánalom miatt lesz. Sőt talán még vissza is utasítja, és átadja másnak a győzelmet, v vmi ilyesmi. Míg Attila, és Reni igenis kezdene vmit azzal a nyereséggel.
Én valahogy úgy veszem ki belőle h mindnél hamarabb be akarja fejezni, h végre otthon a családjával legyen, nem pedig énekelgetni, meg turnékra járni. És még egyszer mondanám h nem utálom, csak olyannak kéne nyernie aki tud mit kezdeni vele, akinek ez baromi nagy előrelépés lenne a karrierjében, és aki akar is nyerni. Ez talán ami a legfontosabb. Persze az után h ki a jobb énekes/énekesnő mindenféle szempontból közülük. És ha már itt tartunk akkor sem ő neki kéne nyernie. Mert Reni mindig mozog a színpadon, feltalája magát, és meglepi a közönséget valamivel. Attila is, Melinda pedig nagyon nem éli bele magát, v én nem tudom igazából nem emlékszem minden előadására, de azt senki ne mondja h hármolyuk közül Melinda az aki jobb, akinek ott kell állnia a győztes helyén.
Remélem, hogy nem, de sajnos mást mutat az eddigi állás.
Az én kedvenceim már sajnos kiestek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!