Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ugye nem Szij Melinda fogja...

Ugye nem Szij Melinda fogja megnyerni?

Figyelt kérdés

Nem mintha bajom volna vele, csak ha jobban megnézzük a dolgokat, akkor ez azért nagy igazságtalanság volna.

Ezt csak azért írom most le h a Melinda rajongók ne értsenek félre, mert én nem utálom.

Kökény Attila a családja miatt, és a karrierje miatt is szeretné megnyerni. És a teljesítményei is bizonyítják h megérdemelné.

Tolvai Reni pedig igencsak bele ad apait-anyait. Remek énekesnő, előadó. Már csak miatta is érdemes nézni a Megasztárt. Mindig valamilyen jó kis koreográfiával áll elő, és szereti csinálni azt amit csinál, nem pedig mintha kényszerítenék h ki álljon a színpadra és énekeljen 3percig.

Melinda viszont meg sem akarja nyerni. Ő már nem is tudom mikor kiszállt volna, és tuti h ha ő kapja a legtöbb szavazatot, az csak szánalom miatt lesz. Sőt talán még vissza is utasítja, és átadja másnak a győzelmet, v vmi ilyesmi. Míg Attila, és Reni igenis kezdene vmit azzal a nyereséggel.

Én valahogy úgy veszem ki belőle h mindnél hamarabb be akarja fejezni, h végre otthon a családjával legyen, nem pedig énekelgetni, meg turnékra járni. És még egyszer mondanám h nem utálom, csak olyannak kéne nyernie aki tud mit kezdeni vele, akinek ez baromi nagy előrelépés lenne a karrierjében, és aki akar is nyerni. Ez talán ami a legfontosabb. Persze az után h ki a jobb énekes/énekesnő mindenféle szempontból közülük. És ha már itt tartunk akkor sem ő neki kéne nyernie. Mert Reni mindig mozog a színpadon, feltalája magát, és meglepi a közönséget valamivel. Attila is, Melinda pedig nagyon nem éli bele magát, v én nem tudom igazából nem emlékszem minden előadására, de azt senki ne mondja h hármolyuk közül Melinda az aki jobb, akinek ott kell állnia a győztes helyén.

2010. dec. 4. 16:20
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Jah és még annyit mindenki azt mondja rá h kétszínű, mert valójában nem is ilyen esetlen. Mi van akkor ha ez így is van, és csak azért játsza meg h végre kiessen? Csak pont fordítva éri el a célját. Szerintetek ez valószínű? Mert hiszen most elnézést is kért amikor tovább jutatták.

Jah és még annyit h Claudia, meg Tilla nem beszéltek erről a Melinda esetről, h mit gondolnak erről, hiszen ők is ott vannak, meg biztos tudják a szavazatok állását.

csak mert Friderikusz, meg Mester Tamás is vitába bonyolódott ez miatt.

2010. dec. 4. 16:28
 2/13 anonim ***** válasza:

De... Ő fogja...

Hiszen még sosem került a zsűri elé, mindig első helyen van.

Érthetetlen.

2010. dec. 4. 16:31
 3/13 anonim ***** válasza:

Szerintem is érthetetlen, de ő fogja megnyerni.

"ő magyar susan boyle"

háát azért a válogatáson világsztár lett belőle, tud normálisan menni, nem játsza magát és van tehetsége és nem a szerecsétlensége miatt nyerte meg (2.lett).....

2010. dec. 4. 16:50
 4/13 anonim ***** válasza:

saunders kellett volna megnyerje...

és igan,a következő adásban reni fog kiesni,és aztán a döntőben szíj melinda megnyeri,és utána el fog tűnni.

pedig akinek igazán célja van ezzel,annak szertefoszlik az álma.

de sztem saunders andrásnak tuti lesz albuma,melindának is,de melindáé senkit nem fog érdekelni,koncertekre se fog menni melinda.

és kállay saunders andrás,és a többi tehetség meg sztár lesz:)

úgyhogy hiába nyeri meg melinda,nem lesz belőle semmi,mert úgy akarja.

és kállay saunders andrásból simán lehet világsztár,mert iszonyat jó a hangja,jól néz ki,tehetséges,jól mozog a színpadon,és new york-ból jött:)

Saunders <3

2010. dec. 4. 17:02
 5/13 A kérdező kommentje:

én is pont azt mondom h nem kéne megnyernie első válaszoló, csak mert ugy vettem ki a válaszodból h azt értetted mintha azt akarnám h melinda nyerjen

bocs ha elértettem

2010. dec. 4. 17:03
 6/13 A kérdező kommentje:
én tutira meghalok ha Melinda nyeri meg, akkor még inkább látnám ott a patai annát
2010. dec. 4. 17:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy ő nyeri, pedig sehol semmi. Hallottátok tőle a Tell him-et? Valami rettenet, és minden dala ilyen. Ezért nincs színvonala a Megasztárnak.

Emberileg semmi gondom vele, egy értelmes nő, de ne akarjon már énekelni, aki nem tud.

2010. dec. 4. 17:17
 8/13 anonim ***** válasza:

biztos ő nyeri meg mert a verseny kezdete óta soha nem került le az 1. helyről....

nem tudom ki miért szavaz rá, de kinyithatná a fülét, és elővehetné a kis eszecskéjét. ez a nő nem való megasztárnak. a fiatalok, Reni, András stb. kiesnek miatta, pedig ők csinálnának karriert, Melinda meg úgy eltűnik mint a huzat.

András volt a legjobb, és Reni. Meg Giorgio, na ő különleges volt. Melinda egy esetlen nőszemély, nem érdekel, hogy szerencsétlen, nem való ide és kész. Gratulálok azoknak akik ész nélkül szavaznak rá, és ezzel kiejtik a valóban jókat.

De igazából teszek rá, András sikeres lesz, Reni sikeres lesz és a többiek is. Melinda megcsinálja a lemezt, ami majd jár neki, aztán eltűnik.

Szánalmas volt a tegnapi bocsánatkérése... pff.. el tudom képzelni, majd mikor megnyeri, benyögi, hogy elnézést, hogy ő nyert és ő inkább átadná az első helyet a másiknak, meg ilyenek. Nevetséges!

2010. dec. 4. 19:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Remélem közbelép a tv2, és nem nyeri meg...
2010. dec. 4. 19:12
 10/13 anonim ***** válasza:
2010. dec. 4. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!