Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szíj Melinda az első helyen?

Szíj Melinda az első helyen?

Figyelt kérdés
Már többen írtátok,h miért van Melinda az első helyen,miért vezet ilyen magasan?!szerintem azért,mert a tv2 is tudja,hogy mennyien nem szeretik,és mivel ellene nem lehet szavazni,csak úgy,ha másra szavaz az ember,hát muszály ösztönözni a népet,h akkor "nehogy Melinda nyerjen"így szavazni kell a többi versenyzőre!szóval a lóvé ugat...!én elejétől azt vallom,h Melinda nagy szinésznő,tudja hogy kell manipulálni a nézőket!
2010. dec. 4. 09:22
 1/7 anonim ***** válasza:
egyértelmű h nem a nézői szavazat befolyásolja az eredményt. egyébként azt sem értem h ez a melinda a legelső selejtezőn hogy jutott át, olyan szar hangja van hogy hihetetlen. ráadásul az előadásmódja is szánalmas, sőt maga az ember is, nem is való neki ez a nagy felhajtás, majd meghülyül.
2010. dec. 4. 09:29
 2/7 A kérdező kommentje:
Így van!nem számít,csak hogy a lóvét,meg benyelik!sokan így is szavaznak!okos a tv2!
2010. dec. 4. 09:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Annyiszor megfogadtam, hogy Szíj M.-ról szóló kérdésekhez, cikkekhez, fórumokhoz nem szólók hozzá, mert csak magamat idegesítem vele, de nem tudok szótlanul elmenni mellette. Nem volt semmi a tegnapi este! Melinda "nagyot alakított" (nem a zenei előadására gondolok), majdhogynem a zsűri kért bocsánatot, hogy kritikával illette, bár Fridi, úgy mint eddig minden esetben csak lovat adott alá. Én akkor is kitartok azon vélemény szerint, hogy Melinda nagyjátékos, tudja ő, hogy mit; miért csinál. Ha bebizonyosodik, hogy nincs igazam, megkövetek minden Szíj M. rajongót.
2010. dec. 4. 11:00
 4/7 A kérdező kommentje:
Jól mondod utólsó!én is ezt mondtam a páromnak,h a zsűri nyalja a s...ét,nehogy megbántsa szegény színésznőt(én annak hívom)!Fridi meg még a közös dal után ajnározza a ruháját!viszont Mester jól mondta,h színházba való!itt a megjátszásra gondolt!neki legalábc megjött az esze!
2010. dec. 4. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Hétről-hétre értetlenül állok, hogy mindig az első helyen van, a szele sem üti meg, hogy utolsók között legyen és hogy a zsűri dönthessen felőle. Bár ki tudja 4:3 arányban biztos lenyomnák Mester Tomit. Már az is megfogalmazódott bennem, hogy a csatorna manipulálja a szavazatokat nem érzem a teljes tisztaságot benne.
2010. dec. 4. 14:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát persze,h ők!tudják nagyon jól,h mennyien nem szeretik,és hát akkor azok majd gyorsan szavaznak a másik kettőre!hát ezért van az első helyen!pénteken is bocsánatot kért,h nem ő esett ki-tehát jön megint az önsajnáltatás,a mártír szerep!sokan meg bedölnek neki.abban biztos vagyok,h hiába "szeretik"annyian,és szavaznak rá,akkor sem lehet mindíg ő az első!ezért is írtam amit írtam!
2010. dec. 4. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ő van az első helyen, ő lesz aki megnyeri a versenyt, de nem ő lesz az igazi Megasztár! Csak egy szánalmas nő lesz, aki szánalomból megnyert egy versenyt. Aztán örülhet majd magának.
2010. dec. 4. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!