Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményed a Megasztárról...

Mi a véleményed a Megasztárról? Miért jut mindig első helyen tovább az a hülye Melinda?

Figyelt kérdés
2010. dec. 3. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Mert rá szavaznak. Hát nekem se a kedvencem... De a Megasztárt szeretem. Sokkal jobb, mint az X.
2010. dec. 3. 21:04
 2/8 anonim ***** válasza:

Melinda szerintem is gáz. Nem béna, van hangja, de egyszerűen irritáló.

Most is nézem fél szemmel a Megát.

2010. dec. 3. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó hangja van, de a mozgása koordinálatlan.
2010. dec. 3. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Épp énekel Melinda. Máris bakizott párat, ritmusérzéke sincs. :S
2010. dec. 3. 21:18
 5/8 anonim ***** válasza:
54%

Már nem azért, de hol jó a hangja?? Ilyen hangom bakker nekem is van, pedig aztán... A röhej, hogy Susan Boyle-hoz hasonlítják... Komolyan, hallották az emberek egyáltalán Susan Boyle-t?! Ha nem, tessék:

http://www.youtube.com/watch?v=4BvBkTmDWBA

A különbség szerintem egy botfülű számára is tisztán hallható... Hogy Pély Barna szavaival éljek: "Hova tettétek a fületeket??" :D

2010. dec. 3. 21:18
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért mert sztem sajnálják. Szegénykét tovább kell juttatni alapon. Egyáltalán nem való megasztárnak, semmi tartása nincs, túl egyszerű ember. A rút kiskacsából hattyút akarnak csinálni :))) Nah az nem fog menni...
2010. dec. 3. 22:18
 7/8 A kérdező kommentje:
és ha ő megnyeri, semmi se fog történni, mert visszavonul a hülye kis odújába és éli tovább az életét, viszont ha a reni, attila vagy a saunders nyerne, ők normálisan ki is használnák!
2010. dec. 3. 22:26
 8/8 anonim ***** válasza:

én egyiküket se szeretem

Ha egyet kell mondani talán Reni a legelviselhetőbb

Amúgy nem tehetségtelen Melinda, de nem Megasztár-alkat.

2010. dec. 4. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!