Tegnap Malek Miklós miért szavazott Nikolas ellen?
Wolf Kati mentora Nagy Feró
"Annak idején ellene szavaztam, de jó hogy bekerült. Most a kitűnő, de szürke vendéglátós helyett egy világszínvonalú dívát látok. Ehhez belegázoltam a lelkébe! Azt mondtam, innom kell, mert úgy érzem, egy profi, de unalmas bárénekesnőt hallok. Ezek után változtatott az előadásmódján."
PRO: Legnagyobb szerencséje, hogy az ország már nem emlékszik a Vuk betétdalára, amit ő adott elő anno.
KONTRA: Középkorú anyukaként sokan fognak neki szorítani, ugyanakkor már kifutott abból a korból, hogy igazi popsztár legyen
Iényleg azt mondta Malek, hogy a párbajdalt nézi?Mert múlt héten még azt mondta, hogy az összteljesítményt nézi.(Össze-vissza beszél)
Én nem láttam a műsort, de amikor hazaértem, nézem, hogy Wolf Kati esett ki??Mondom még párbajozni sem párbajozott soha?!Én Nikolast kedvelem, kellemes hangja van
NA! A Malek azt mondta, hogy számára teljesen egyformán tehetséges a két énekes, EZÉRT a párbajdal alapján ítél. VALAKIRE SZAVAZNIA KELLETT!
Erre, az okos Geszti: Nem lenne szabad a Miklósnak a párbaj alapján ítélni, az összteljesítményt kell nézni. (Beszél egy percig az énekesekről, majd:) - Egyformán jónak látom őket, döntsenek a nézők!
Már tegnap is ezen röhögtem! Ő könnyedén mondhatta, hogy "nem mondok semmit, döntsenek a nézők", de ilyet csak az utoljára szóhoz jutó mentor mondhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!