Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Tegnap Malek Miklós miért...

Tegnap Malek Miklós miért szavazott Nikolas ellen?

Figyelt kérdés
2010. nov. 28. 09:52
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

na ezt nem tudtam, durva

[link]

2010. nov. 28. 11:06
 12/21 A kérdező kommentje:

Wolf Kati mentora Nagy Feró

"Annak idején ellene szavaztam, de jó hogy bekerült. Most a kitűnő, de szürke vendéglátós helyett egy világszínvonalú dívát látok. Ehhez belegázoltam a lelkébe! Azt mondtam, innom kell, mert úgy érzem, egy profi, de unalmas bárénekesnőt hallok. Ezek után változtatott az előadásmódján."

PRO: Legnagyobb szerencséje, hogy az ország már nem emlékszik a Vuk betétdalára, amit ő adott elő anno.

KONTRA: Középkorú anyukaként sokan fognak neki szorítani, ugyanakkor már kifutott abból a korból, hogy igazi popsztár legyen

2010. nov. 28. 11:19
 13/21 anonim ***** válasza:
Madonna, Michael Jackson(és még sorolhatnám) se hagyta abba 30 évesen, ez szerintem az ember fénykora, simán lehet popsztár egy inkább FIATAL énekesnő.
2010. nov. 28. 11:58
 14/21 anonim ***** válasza:
Ja, és Nicolas nem kifejezetten sztár alkat, olyan kis ,mindenkinek meg akarok felelni' és ezt nem rossznak szántam, mert ő az egyik legjobb a versenyben.
2010. nov. 28. 12:02
 15/21 anonim válasza:
Szerintem meg Kati volt sokkal jobb a párbajdalban. Nikolas mindig elhúzta a dalt,pedig az egy fantasztikusan jó szám. És attól még,hogy nem 20 éves simán sztáralkat. Szerintem az egész megjelenése színpadra való
2010. nov. 28. 12:17
 16/21 anonim ***** válasza:

Iényleg azt mondta Malek, hogy a párbajdalt nézi?Mert múlt héten még azt mondta, hogy az összteljesítményt nézi.(Össze-vissza beszél)

Én nem láttam a műsort, de amikor hazaértem, nézem, hogy Wolf Kati esett ki??Mondom még párbajozni sem párbajozott soha?!Én Nikolast kedvelem, kellemes hangja van

2010. nov. 28. 14:56
 17/21 anonim ***** válasza:
Ja és kérdező az első kommenteden sírva röhögtem 5 percig.:D
2010. nov. 28. 14:57
 18/21 A kérdező kommentje:
legalább szereztem neked egy jó napot :)
2010. nov. 28. 16:16
 19/21 anonim ***** válasza:
Valahogy nem értem Miki hogyan szavaz, mert múlthéten pont azért szavazott Dorka ellen, mert ő neki az egész műsort kell néznie, Nikolas ellen meg azért ,mert a párbajt kell néznie. Ő se tudja mit beszél. Amúgy szerintem Norbinak, és Tominak kéne már kiesnie, mert gyengébbek mint a többiek.
2010. nov. 28. 17:16
 20/21 anonim ***** válasza:

NA! A Malek azt mondta, hogy számára teljesen egyformán tehetséges a két énekes, EZÉRT a párbajdal alapján ítél. VALAKIRE SZAVAZNIA KELLETT!

Erre, az okos Geszti: Nem lenne szabad a Miklósnak a párbaj alapján ítélni, az összteljesítményt kell nézni. (Beszél egy percig az énekesekről, majd:) - Egyformán jónak látom őket, döntsenek a nézők!

Már tegnap is ezen röhögtem! Ő könnyedén mondhatta, hogy "nem mondok semmit, döntsenek a nézők", de ilyet csak az utoljára szóhoz jutó mentor mondhat!

2010. nov. 28. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!