Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért párbajozik megint...

Miért párbajozik megint Nikolas? :S

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 21:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Szerintem igenis különleges hangja van Vecának, és benne van az a bizonyos plusz. Lehet, hogy sokakat irritál, vagy egyszerűen unják,de vannak akiket, lenyűgöz minden egyes előadása (én az utóbbiakhoz tartozom). Nikolas a másik kedvencem. Rendkívüli alázattal teszi a dolgát, és ez magát az embert is szimpatikussá teszi. Hogy miért párbajozott már másodjára? Erre több válasz is lehet: a rajongói nem szavaznak, hallottam olyat is,hogy elírják a nevét:S, vagy egész egyszerűen, a tinilányok másra nyomják el az sms-eket (+ még számtalan ok lehetséges).
2010. nov. 28. 21:26
 22/22 anonim ***** válasza:
44%

szerintem a Nikolas az igazi modoros a csapatban nem a Vastag Csaba. jó hagja van a Nikolasnak, de ezzel ki is merül. én már nagyon unom. pont, hogy nem látom benne a pluszt, nem kéne már most ilyen sztáralűrösnek lennie.

a Katinak kellett volna továbbjutni!

2010. nov. 29. 14:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!