Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért párbajozik megint...

Miért párbajozik megint Nikolas? :S

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 21:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
77%

Bár kiesne már Nicolas.

Minden előadásán halálra unom magam..

Semmi extra nincs bennne.

Nem tehetségtelen,de nagyon egyhangú amit csinál.

+El is van szállva magától:S

Neki kelllett volna kiesnie!!!!Kati sokkal inkább színpadra való!!

2010. nov. 28. 07:35
 12/22 anonim ***** válasza:
0%
*kellett
2010. nov. 28. 07:35
 13/22 anonim ***** válasza:
69%

Veca?? Ne vicceljetek már, messze ő a legtehetségesebb az összes közül. Nikolas is jó, én se értem, hogy lehetett utolsóelőtti helyen...

Szerintem Norbi kéne már menjen, nem sok keresnivalója van ott. Azt modnják vicces, meg egyéniség, hát menjen akkor stand up comedizni, mert ez a verseny nem a viccességről szól. Nekem amúgyse tűnik viccesnek...

2010. nov. 28. 08:55
 14/22 anonim ***** válasza:
Utolsóval teljes mértékben egyet értek.
2010. nov. 28. 09:36
 15/22 anonim ***** válasza:
77%
Én is úgy gondolom,hogy Veca itt a legtehetségesebb, na meg Nikolas. A többiek is jók, de ennyi, semmi extra nincs bennük.
2010. nov. 28. 11:01
 16/22 anonim ***** válasza:
55%
Itt már Csak Nikolas és Veca az aki különleges tehetség és nem csak jó hangja van. Szerintem ettől függetlenül Veca kiesik jövőhéten. Vastag Tomi nem olyan jó, hogy még mindig ott legyen, Norbi meg 12-be se való nem, hogy legjobb 5-be. Nem tudom kik szavaznak, és mi alapján...
2010. nov. 28. 17:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért vagytok elájulva Vecától, 100 ilyen van az országban, csak nem az X-faktorban. Nekem rettenetesen unalmas, hogy minden héten lassú magas hangú dalokat énekel, kb. ez az egyetlen, ami jól áll neki, ebből a stílusból pedig fényévekkel jobbakat is hallok. Kati ezerszer jobb volt.
2010. nov. 28. 18:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Igen, de Kati sajnos kiesett. Én a bentmaradtakról írtam véleményt.
2010. nov. 28. 18:26
 19/22 anonim ***** válasza:

Értem én, de azt mondjátok ő a legtehetségesebb. Holott szerintem ez nem így van. A bent lévők közül is szinte mindenki übereli. Jó Norbi nem, mert ő nem a hangja miatt van ott, hanem az előadókészsége miatt. Most, hogy ő maradt ott egyedül nő így nehéz összehasonlítani bárkivel, de ha csak a hangot nézzük, a fiúk sokkal egyedibbek.

Én a Non Stopnak szurkoltam az elejétől, őket sajnáltam a legjobban.

2010. nov. 28. 18:31
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem Nikolas a legjobb, de Veca olyan mint Csabi szerintem, nincs különlegesség benne, "csak" jó hangúak, valahogy mégis többet látok Veca 1-1 előadásában mint egy jó hangot. Na mindegy, nem tudom megfogalmazni. Remélem Nikolas nyer, párbaj dala csodálatos volt.
2010. nov. 28. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!