Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megasztár. Miért nem kerül...

Megasztár. Miért nem kerül Szíj Melinda még csak átmenetileg se soha le az 1. helyről?

Figyelt kérdés
Most is öten vannak hárman már énekeltek, Melinda még nem, de így is ő az első. Egyszerűen ész nélkül szavaznak rá, de miért? Szerintem a többieknek mind jobb hangjuk van, ez nem igazság.
2010. nov. 26. 21:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ez a válasz 55%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: 11-27 22:56

Mi a bajod Kökény Attilával? Nagyon jól énekel, és tök jó.

2010. dec. 13. 08:28
 22/23 anonim válasza:
Kökény nekem azért nem tetszik, mert undorítóan vicsorog vonítás közben, erőltetett, fogalma sincs az átszellemültségről, ami az énekléshez kellene, és a leglágyabb dalokat is elrontja a ronda ordítozásával!
2010. dec. 13. 16:49
 23/23 anonim ***** válasza:

Kökény 1x már "befutott", nem kellett volna indulnia, mert nem "új tehetség".

Jó hangja van, tud énekelni, de ide inkább olyan emberek kellenének, akik még nem szerepeltek máshol (úgy értem, nem ismeri őket senki).

Sajnáltam Szíj Melindát, amiért kiesett, meglepő volt, de ha megnyerte volna, valszeg nem tudta volna kezelni a helyzetet.

2010. dec. 14. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!