Megasztár. Miért nem kerül Szíj Melinda még csak átmenetileg se soha le az 1. helyről?
Figyelt kérdés
Most is öten vannak hárman már énekeltek, Melinda még nem, de így is ő az első. Egyszerűen ész nélkül szavaznak rá, de miért? Szerintem a többieknek mind jobb hangjuk van, ez nem igazság.2010. nov. 26. 21:26
1/23 anonim válasza:
Én sem értem, azt főleg nem, hogy miért hasonlítják Susan Boyle-hoz. Rohadtul nincs jó hangja, nekem abszolút semmilyen az a nő.
3/23 anonim válasza:
Egyébként az egészet nem értem! Olyan sokunknak egyezik a véleménye Szíj Melindáról, de akkor kik azok, akik miatt mindig az első helyen végzi? És a zsüri is finoman bánik vele, egyedül a Mester Tomi merte megmondani a véleményét, Friderikusz meg örökké védelmébe veszi. Pedig Friderikusz is odamondogat bárkinek ha úgy érzi, hogy kell, de Melindától teljesen elszédül. Ki érti ezt?
4/23 anonim válasza:
Ezt én se értem miért nincs sose a utolso 3ban . pedig nem jol énekel. Még véletlenül sem kerül a veszély zonába érdekes .
5/23 anonim válasza:
Már bocs, de a magyar nép nagyrésze hülye. Nem tudom szebben kifejezni. Gyűlölöm ezt a nőt, a magas hangjai irritálnak, a mozgása rettentő, ha kérdezik nem a kérdésre válaszol, magyarul egy paraszt. Úgy viselkedik mint akinek száz halottja van. Másnak is vannak problémái mégsem csinálja azt, amit ez a nő művel. Amúgy szerintem az egész csak egy szerep, megjátssza magát és sok ember ennek sajnos be is dől. Nem a tehetsége miatt első, hanem mert sajnálják én viszont néhány mozdulatából és megnyilvánulásából észre lehet venni, hogy csak szerep az egész. A Csillag születikben is azért nyert az a kisfiú, mert bemutatták, hogy milyen körülmények között él. Ha ez a nő megnyeri, soha többé nem fogok nézni semmilyen tehetségkutatót, mert ez már rég nem a legtehetségesebb ember megtalálásáról szól.
6/23 anonim válasza:
Érdekes amikor beszélni kell akkor zavarban van de amikor énekelni kell akkor meg semmi.Nemtudom, az emberek töbségénél ez pont forditva van.
7/23 anonim válasza:
01:16-os vagyok!
A mai nap olvastam egy cikket, amiben a többi Megasztáros versenyző vall Melindáról. (Lakva ismerszik meg az ember címmel) Érdekes, nagyon érdekes! Persze, mondhatjuk, hogy a fele sem igaz, de ahogy mondják: nem zörög a haraszt....
8/23 anonim válasza:
Igazából az tudná megmondani,hogy milyen ember aki személyesen ismeri.pl:munkatársak,szomszédok,ismerősei.Ezek ilyenkor hol vannak miért nem nyilatkozik senki róla?
9/23 anonim válasza:
Hála a jó Istennek,azért,mert végre kezd jó irányban megváltozni a magyar közízlés,és az embereknek kezd elegük lenni a cicababákból,az Amerikából csak azért hazatelepült Király-Kállay suttyókból,hogy learathassák a dicsőséget,amit máshol nem tudtak elérni,meg a cigány-mulatós-komár stílusú Gáspár-Kökény klánokból.
10/23 anonim válasza:
Hátha a magyar közízlés a depressziós (ezért minden ilyen betegségben szenvedőtől elnézést kérek) és szex-partner kereső oldalon blogját író Szíj Melindánál kezdődik, akkor ott nagy a baj! (A szex oldalt maga Melinda vallotta be a Mokkában.) Nem kellenek nekünk cicababák (tényleg nem kell), de én ilyen álszent Szíj Melindákból sem kérek! Alamuszi nyuszi nagyot ugrik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!