Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Megasztár. Miért nem kerül...

Megasztár. Miért nem kerül Szíj Melinda még csak átmenetileg se soha le az 1. helyről?

Figyelt kérdés
Most is öten vannak hárman már énekeltek, Melinda még nem, de így is ő az első. Egyszerűen ész nélkül szavaznak rá, de miért? Szerintem a többieknek mind jobb hangjuk van, ez nem igazság.
2010. nov. 26. 21:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
45%
Hmm,nem értem én ezt a hozzáállást..Aki nem meztelenkedik,nem nyalakszik a színpadon,nem roma,nem mulatóst meg Rihannát énekel,nincs nagy pofája és nem sztárolja magát,az már rögtön depressziós,alamuszi és álszent..?Ebben a szennyedék,deformált világban az emberek azt gondolják hogy a normális az az előbbi,és ha azt egy előadóművész nem teljesíti,akkor csak manipulálja az embereket..?Ez már nagyon gáz..
2010. nov. 28. 13:03
 12/23 A kérdező kommentje:

Most nem arról van szó, hogy milyen a nő. Tény én se bírom ezt a semmilyen hozzáállását, de ami igazán zavar, hogy annyira irreális dolog, hogy soha nincs rosszabb helyen az elsőnél (max második, mert azt nem mutatják), még amikor ő énekel utoljára is, végig vezet, ez nagyon nem reális. Ezek szerint senkit nem érdekel hogy mit ad elő, és hogyan csak nyomják rá a voksot, mert jaj szegény nő?

Amúgy szerintem is bunda, mert ez nem igaz, hogy ennyire ne kerülne le onnan.

2010. nov. 30. 09:57
 13/23 anonim válasza:
100%
Hát én sem értem...kiesett tegnap András,aki tényleg színpadra született,tökéletes a hangja...stb.Világszínvonalú tehetség,és Melinda bent maradt.De miért?..áá idegtépő.Nekem az a furcsa hogy eddig minden versenyzőnek szóltak az angol kiejtés miatt,de Melinda esetében senkinek nem tűnik fel az az irdatlan kiejtés?!-.- Ugyanaz lesz mint Tabáninál,az is kis esetlen és ő nyert csak neki azért van hangja...hát ez van.
2010. dec. 4. 13:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap este milyen cselesen elnézést kért a zsűritől,hogy ő eset ki.Játszotta a szerény esetlen,naiv szerepét.
2010. dec. 4. 13:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Hát jó előadás volt a részéről az biztos. Nem az éneklésére mondom. De, mint mindig, minden esetben most is megmagyarázta Enikő, Fridi és talán a Pici is, hogy biztos azért esett ki a ritmusból mert megzavarták a mécsesekkel táncolók. Hmm! Ezzel csak erősítik benne, hogy továbbra is játssza ezt a színjátékot.
2010. dec. 4. 14:24
 16/23 A kérdező kommentje:

Tudjátok én nem bírom Mester Tamást nagyon, de ő legalább meg merte mondani, hogy nála Melinda egyáltalán nem befutó. A többiek meg jaj nehogy megsértsük szegényt. Miért? A többieknek miért lehet beszólni, neki pedig nem? A tegnapi elnézést kérek akciója, na az nagy volt. Kiváncsi vagyok mit gondolt akkor a zsűri. Fridi magyarázott, de valójában mit gondolhattak a hülye akciójáról?

Mester nagyon kiakadt, hogy András ment, de nem is értem miért. Miért nem szavaznak az emberek inkább a fiatalabb, pezsgő, lelkes versenyzőkre?

2010. dec. 4. 19:56
 17/23 anonim válasza:
Hát nem tudom h ki az a hülye aki rá szavaz! Most komolyan el tudja képzelni vki h ő lesz a megasztár azzal a megjelenéssel, hozzáállással és hanggal? Tegnap úgy felidegesített azzal az álszent dumájával. Egyáltalán minek jelentkezett akkor ha ennyire "szenved" ettől az egésztől? És egyáltalán nem az a baj h nem cicababa, ez a nő 1szerűen nem való emberek közé. Sajnáltassa magát otthon vagy ahol akarja de ne vegye el másoktól a lehetőséget.
2010. dec. 4. 21:44
 18/23 anonim válasza:
hát nem tudom, ti el tudjátok képzelni mondjuk egy kapcsolat koncert mondjuk Madonna előtt énekelni? huuh ha erre gondolok ez lesz a legszégyenteljesesebb fellépés MAgyarországnak... jó lenne már ebből a depressziós Jimmy, Máté Péterből kijönne Magyarország... rémálom komolyan....
2010. dec. 6. 20:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Végre kiesett ez a szerencsétlen Szíj Melinda, várom a finálét!:D
2010. dec. 11. 21:40
 20/23 anonim ***** válasza:
Hát igen, el(le)vonult. Azért érdekes volt a tegnapi adás, úgy mint mindig most is ővé volt az utolsó szó. Tulajdonképpen az előállt helyzet volt számomra szánalmas. Hogy ki lesz a győztes számomra mindegy, de mindenképpen Melindának is így volt jó egészségileg, fizikailag, idegileg stb.
2010. dec. 12. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!