Megasztár. Miért nem kerül Szíj Melinda még csak
átmenetileg se soha le az 1. helyről?
Hmm,nem értem én ezt a hozzáállást..Aki nem meztelenkedik,nem nyalakszik a színpadon,nem roma,nem mulatóst meg Rihannát énekel,nincs nagy pofája és nem sztárolja magát,az már rögtön depressziós,alamuszi és álszent..?Ebben a szennyedék,deformált világban az emberek azt gondolják hogy a normális az az előbbi,és ha azt egy előadóművész nem teljesíti,akkor csak manipulálja az embereket..?Ez már nagyon gáz..
2010. nov. 28. 13:03
12/23 A kérdező kommentje:
Most nem arról van szó, hogy milyen a nő. Tény én se bírom ezt a semmilyen hozzáállását, de ami igazán zavar, hogy annyira irreális dolog, hogy soha nincs rosszabb helyen az elsőnél (max második, mert azt nem mutatják), még amikor ő énekel utoljára is, végig vezet, ez nagyon nem reális. Ezek szerint senkit nem érdekel hogy mit ad elő, és hogyan csak nyomják rá a voksot, mert jaj szegény nő?
Amúgy szerintem is bunda, mert ez nem igaz, hogy ennyire ne kerülne le onnan.
13/23 anonim válasza:
Hát én sem értem...kiesett tegnap András,aki tényleg színpadra született,tökéletes a hangja...stb.Világszínvonalú tehetség,és Melinda bent maradt.De miért?..áá idegtépő.Nekem az a furcsa hogy eddig minden versenyzőnek szóltak az angol kiejtés miatt,de Melinda esetében senkinek nem tűnik fel az az irdatlan kiejtés?!-.- Ugyanaz lesz mint Tabáninál,az is kis esetlen és ő nyert csak neki azért van hangja...hát ez van.
2010. dec. 4. 13:50
Tegnap este milyen cselesen elnézést kért a zsűritől,hogy ő eset ki.Játszotta a szerény esetlen,naiv szerepét.
2010. dec. 4. 13:57
Hát jó előadás volt a részéről az biztos. Nem az éneklésére mondom. De, mint mindig, minden esetben most is megmagyarázta Enikő, Fridi és talán a Pici is, hogy biztos azért esett ki a ritmusból mert megzavarták a mécsesekkel táncolók. Hmm! Ezzel csak erősítik benne, hogy továbbra is játssza ezt a színjátékot.
2010. dec. 4. 14:24
16/23 A kérdező kommentje:
Tudjátok én nem bírom Mester Tamást nagyon, de ő legalább meg merte mondani, hogy nála Melinda egyáltalán nem befutó. A többiek meg jaj nehogy megsértsük szegényt. Miért? A többieknek miért lehet beszólni, neki pedig nem? A tegnapi elnézést kérek akciója, na az nagy volt. Kiváncsi vagyok mit gondolt akkor a zsűri. Fridi magyarázott, de valójában mit gondolhattak a hülye akciójáról?
Mester nagyon kiakadt, hogy András ment, de nem is értem miért. Miért nem szavaznak az emberek inkább a fiatalabb, pezsgő, lelkes versenyzőkre?
17/23 anonim válasza:
Hát nem tudom h ki az a hülye aki rá szavaz! Most komolyan el tudja képzelni vki h ő lesz a megasztár azzal a megjelenéssel, hozzáállással és hanggal? Tegnap úgy felidegesített azzal az álszent dumájával. Egyáltalán minek jelentkezett akkor ha ennyire "szenved" ettől az egésztől? És egyáltalán nem az a baj h nem cicababa, ez a nő 1szerűen nem való emberek közé. Sajnáltassa magát otthon vagy ahol akarja de ne vegye el másoktól a lehetőséget.
2010. dec. 4. 21:44
18/23 anonim válasza:
hát nem tudom, ti el tudjátok képzelni mondjuk egy kapcsolat koncert mondjuk Madonna előtt énekelni? huuh ha erre gondolok ez lesz a legszégyenteljesesebb fellépés MAgyarországnak... jó lenne már ebből a depressziós Jimmy, Máté Péterből kijönne Magyarország... rémálom komolyan....
2010. dec. 6. 20:32
Végre kiesett ez a szerencsétlen Szíj Melinda, várom a finálét!:D
2010. dec. 11. 21:40
Hát igen, el(le)vonult. Azért érdekes volt a tegnapi adás, úgy mint mindig most is ővé volt az utolsó szó. Tulajdonképpen az előállt helyzet volt számomra szánalmas. Hogy ki lesz a győztes számomra mindegy, de mindenképpen Melindának is így volt jó egészségileg, fizikailag, idegileg stb.
2010. dec. 12. 00:38
Kapcsolódó kérdések: