Miért engedtik Stohlt műsort vezetni?
Figyelt kérdés
Egy ilyen ügy után hogy lehet, hogy műsort vezet és színházban játszik?
Ezek szerint már nem menő az erkölcsi bizonyítvány...
2010. nov. 26. 13:21
11/13 anonim válasza:
Nem tárgytalan. Kapja meg a munkanélküli segélyt akkor, de ne parádézzon milliók előtt egy mindenki által fogható tévécsatornán. Tényleg példát kell mutatnia, ez pedig nem követendő. És beismerte a tettét, tehát az ártatlanság védelme sem illeti meg. Én remélem, hogy példás büntetést kap.
12/13 anonim válasza:
én azt nem tudom h miert engedik müsort vezetni,a börtönben kéne h kanalazza a rizskását,,, nem azt h ez a tetü többszörösen visszaesö drogos senkiházi fas itt verje magat a kamerák elött,,, DE E VEGEN MINDENKI ELSZÁMOL BÜNEIVEL(kivanom neki h kapjon minimum 1,5 évet aki a grogokhoz nyul ez a sors varjon rá)
13/13 anonim válasza:
És a börtönbe kapjon egy jó kis cellatársat, aki jól hátbaküldi, kikúrálja egy életre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!