Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért engedtik Stohlt műsort...

Miért engedtik Stohlt műsort vezetni?

Figyelt kérdés

Egy ilyen ügy után hogy lehet, hogy műsort vezet és színházban játszik?

Ezek szerint már nem menő az erkölcsi bizonyítvány...

2010. nov. 26. 13:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
53%

Azért, mert eljárás van folyamatban ellene, még el tudja végezni a munkáját. Van még jónéhány ilyen munkakör.

üdv, HajDoktor

2010. nov. 26. 13:27
 2/13 anonim ***** válasza:
65%

Szűklátókörből úgy látom nálunk nincs hiány.

Ő magánemberként elkövetett valamit, amiért vállalja a felelősséget. Miért kellene ezért mindenhonnan kirúgni, megvetni, eltaposni, kicsinálni?

Császár Előd ennél súlyosabb kimenetelű dolgot művelt, aztán ő is dolgozik és nem bszogtatja ma már senki, pedig ott nem csak sérülés volt, halál is.

Ismerek egy fogorvost, aki nem adott meg egy jobbkezet, fellőkte a taxit a járdára, az továbblökött egy autót, ami elütött egy gyalogost, aki meghalt. A fogorvos is vállalta a gondatlan tettének következményeit, felfüggesztettet kapott és évekig nem vezetett. A leliismerete őt is furdalja, de a kresz vétsége ellenére fúrhat-tömhet-húzhat. Nem is rosszul teszi.

2010. nov. 26. 13:30
 3/13 anonim ***** válasza:
79%

Én kedvelem Stohlt.mint másorvezetőt..

Engem nem zavar h képernyőn van.

2010. nov. 26. 13:32
 4/13 anonim ***** válasza:
48%
*műsorvezetőt
2010. nov. 26. 13:34
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
A gond itt az, hogy nem egyszerű közlekedési baleset volt, hanem bedrogozva, részegen okozta a balesetet. Szerintem nem lenne ekkorra hepaj ebből, ha mondjuk csak elnéz egy jobbkezes utcát vagy átmegy a piroson.
2010. nov. 26. 13:36
 6/13 anonim ***** válasza:
70%
Engem is meglepett, mert ugye, amikor ez kiderült jó néhány fontosabb munkától elesett. Most meg tessék! Nekem ebből csak az jön le, hogy van aki mindent megtehet, bűntetlenül. Az ilyenek minig megússzák! Mi az hogy vállalta a felelősséget? Ha felelősségteljes ember lenne, akkor ez az első balesete lett volna, nem a ki tudja hányadik. 3 gyerek apja! Sülhet a képük a gyerekeknek!
2010. nov. 26. 13:39
 7/13 anonim ***** válasza:
90%
Műsort tőlem vezethet, csak autót ne...:D
2010. nov. 26. 13:45
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen ám! De Császár Előd ült is sitten, és a baleset után nem dolgozott. Miután kiengedték a dutyiból, még utána sem láttuk jó darabig.

És a médiában nem kéne szerepeltetni olyan embert aki többször okozott már ittasan balesetet, és még nem kapott érte büntetést. A médiában olyan embereket kéne alkalmazni akikről példát lehet venni.

2010. nov. 26. 13:51
 9/13 A kérdező kommentje:

Utolsó:köszi, erre gondoltam!!

A többieknek:tujátok miaz erkölcsi bizonyítvány?

nekünk, tanároknak KÖTELEZŐ.Mer gyerekekt tanítunk példát mutatunk.Egy színésznek is kötelező lenne.Hiszen ő is példát mutat(na).

Na persze nem a ValóVilág c műsorral.De ez már 1 másik kérdés...

2010. nov. 26. 14:08
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha neked lenne ilyen ügyed, akkor te sem mennél dolgozni? Haljon éhen a családod vagy inkább te magad?

Tény, hogy erkölcsölileg ez nem jó, de dolgozni kell és a munkája itt tárgytalan!

2010. nov. 28. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!