Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Sajnáltad Dorka távozását az...

Sajnáltad Dorka távozását az X-ből vagy inkább örültél neki?

Figyelt kérdés
2010. nov. 22. 08:48
1 2
 11/20 anonim válasza:
63%
A Dorka egy nagyon szimpatikus csaj szerintem. Én idáig egyetlen tehetségkutatóban sem szavaztam senkire, de őrá mindig küldtem egy sms-t! De ennek ellenére egyetértek azzal, hogy nem ő volt a legjobb!
2010. nov. 22. 12:57
 12/20 anonim ***** válasza:
8%
lehet hogy nem ő volt a legjobb, de akkoris azér voltak 1 páran akiknek mindenféleképpen előbb kellett volna kiesnie mint ő.Nekem ő a kedvencem, innentől nemis fogom nézni, hogy kiesett.Elejétől a végéig olyan maradt amilyen ő, figyeljétek a többieket, akik elszálltak maguktól s játszák az agyukat. aza baj sok a rosszindulatú,irigy ember akik csak azért is aza tomi hülyegyerekre szavaztak.
2010. nov. 22. 16:10
 13/20 anonim ***** válasza:
Attól miért irigy, vagy rosszindulatú valaki, mert nem rá szavazott?
2010. nov. 22. 16:13
 14/20 anonim ***** válasza:
Őszintén megmondom, jobban örültem volna, ha a Tomi esik ki, és már Nikolas is kezd unalmas lenni, majd minden szám ugyanolyan, szinte semmilyen. Eddig tőle 2 szám tetszett igazán, Tomi meg olyan, mintha eltűnne a tehetsége. Az elején jobban tetszett, mint a Csaba. Dorkát még tartottam volna benn, ha rajtam múlik, engem Veca zavar legjobban, egyszerűen irritál már a megjelenése is.
2010. nov. 22. 16:40
 15/20 anonim ***** válasza:

Most őszintén mi jó abba a Vastag gyerekbe?

Az hogy cukcsííííí v. mi? Mer hangja az nincs.

Dorka TUDOTT énekelni vagyis TUD és attól még hogy gyereke van egy niggától nem kell elítélni.Lehet hogy jobban szeretik egymást mint 3 turbékoló szerelmespár egybevéve.Igaz:bájos kedves szimpatikus kiscsaj volt.Jah.És amúgy rohadtul elegem tud abból lenni hogy a b.zi köcsögök maradnak mer cukí.Itt k.vára nem tud érdekelni hogy cukí vagy nem cukí az a lényeg hogy legyen tehetsége.És Dorkának van.Hát ha ti nem így gondoljátok..akk bocsi de süketek vgytok.

2010. nov. 22. 18:09
 16/20 anonim ***** válasza:
95%
Te vagy a süket! Az utolsó 2 adástól eltekintve Dorka végig hamisan énekelt, amit a mentorok is megjegyeztek, de hát egy zenéhez nem kifejezetten értő ember is hallotta. És mégsem akkor esett ki. Akkor vajon mért szavaztak rá? Mert aranyos, kedves anyuka a cuksimuksi kislányával. Mert hogy nem a hangjáért és tehetségéért az biztos. Lehet, hogy igazságtalan volt a mostani helyzet, mert valóban most jobb volt mint a Tomi, de ha belegondolunk, hogy hányan kiestek a korábbi hetekben mikor mindig egyértelmüen ő volt a leggyengébb, akkor kb. mindegy.
2010. nov. 23. 00:07
 17/20 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,de én végig néztem minden videót és egyszer sem említették a Dorkának az utolsó 4 adásban(mer csak annyit néztem meg) hogy hamis volt(kivéve amikor párbajozott)Na de arról inkább ne is beszéljünk hogy a V.Tamás milyen hamis vlt..

Na m1 sztem jó vlt Dorka,és gyönyörű hangja volt,és ezt nem csak én gondolom így,nem véletlenül jutott el idáig.

Még biztos hogy hallani fogunk róla.

Na pá.

2010. nov. 23. 19:47
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Bocsika, de te milyen videókat néztél meg? Belenéztem az elsőbe, Miki megjegyezte, hogy helyenként hamis volt, 3. adásba Feró jelentette ki kerek perec, hogy hamis...és a többi héten is csomószor mondták, hogy a dal legyőzte őt, elcsúklott, megszakadt a hangja, stb. Egyszer sem voltak elájulva tőle.

Az utolsó kettőben már tényleg feljött, és jobban teljesített mint előtte. Úgy látszik túl elfogult vagy, hogy ezt te nem hallottad. A Tamás igaz leeresztett, de közel nem voltak olyan hamis dalai, mint a Dorkának, ha egy este rosszul szerepelt, az amiatt volt, hogy nem illett hozzá a szám, nem amiatt, hogy szanaszét csuklott a hangja és hamiskás volt. Amúgy nem vagyok egy Tomi fan, de azért megtudom hallgatni elfogultság nélkül a dalaikat.

2010. nov. 24. 19:52
 19/20 anonim ***** válasza:
Már nem azért de én inkább Norbit küldtem volna! Neki még mindig kevesebb az énektudása mint Dorkának és ráadásul Dorka nagyon sokat fejlődött az utolsó adásokban!!! Maradnia kellett volna. És persze Tomi is nagyonon jó szóval kettőjük közül..hát nemtom..az meg hogy kitől van gyereke nem tök mind1..
2010. nov. 28. 14:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Ez még mindig nem énekverseny, de ezt az első adás óta egy csomóan nem tudták/tudják elfogadni. Az énektudás semmit nem ér, ha közben unalmas az előadásmód. És sokan elmondták már sok helyen, hogy az egyediséget nem lehet megtanulni, ha valaki egyedinek akar látszani, az a legrosszabb. Viszont az énektechnika tanulható, a hang fejleszthető.
2010. nov. 28. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!