Mire volt jó az rtl klubnak ez a színjáték?
Nagyon beharangozták, hogy Balázs fogja vezetni a való világot, aztán mégis ez az idióta Stohl vezeti. Ez mire volt jó? Félrevezették a tévénézőket. Mondjuk ez a színvonal, amit a való világ képvisel...,talán jobb is hogy balázs nem adja ehhez a nevét.
Nehéz lett volna bevallani a nézőknek, hogy a drogos, törvénysértő Sothl marad mégis? Ja persze akkor mindenki kikapcsolta volna a tévét az x-faktor után, így meg nézte a sok hülye a Balázs miatt.
Na meg ezek a poénok, amiket a Liluval próbálnak erőlködni, elég szánalmas.
Gratulálok az RTL klubnak hogy így megvezetett mindenkit!
elég genya dolog volt tőlük,azt hiszik ezzel megmutatták a jó népnek ki a fasza gyerek,de sztem pont az ellenkezőjét érték el vele....
Most komolyan röhögnek a markukba,hogy :milyen hülyék ,ezek elhitték,hogy a Balázs vezeti a VV-t!?
Szánalmasak ...én nem voltam elájulva a tegnapi első VV-től..
A legjobb mégiscsak a belépője volt "rossz vagyok, de használhatóó"... Pfff!
Na de azt olvastam, hogy hétköznaponként a Balázs fogja vezetni a VV-t.
...minek kell néznetek ilyeneket egyáltalán?
annyira nincs értelme az ilyen sz*roknak, való világ, big brother, megasztár , x -faktor . Istenem , mind egyre megy, olyan sz*rok , hogy szavakkal kifejezni nem lehet.
Tegnap este néztem egy DVd-t vége lett, és a tv átkapcsolt magától az Rtl-klubra, és pont akkor ment ez a szenny. Annyit láttam belőle hogy valami ALEKSZOSZ nevű b*zival beszélgetnek ,kb 10 másodperc alatt ki is kapcsoltam.
Az idióta eget, ilyen nevet, hogy ALEKSZOSZ , ha lett volna nálam egy fegyver és velem szembe jött volna az utcán , azt hiszem nem gondolkoztam volna azon , hogy fejbelőjjem-e.
ma 08:44
Köszi, hogy lepontozott a sok 13 éves :D végülis logikus, amikor a valóvilág 1 volt kb én is 10 éves voltam , és néztem :D szval nekem is csak 11 éves koromban jött meg az eszem hogy ne nézzek ilyen sz*rokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!