Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mire volt jó az rtl klubnak...

Mire volt jó az rtl klubnak ez a színjáték?

Figyelt kérdés

Nagyon beharangozták, hogy Balázs fogja vezetni a való világot, aztán mégis ez az idióta Stohl vezeti. Ez mire volt jó? Félrevezették a tévénézőket. Mondjuk ez a színvonal, amit a való világ képvisel...,talán jobb is hogy balázs nem adja ehhez a nevét.

Nehéz lett volna bevallani a nézőknek, hogy a drogos, törvénysértő Sothl marad mégis? Ja persze akkor mindenki kikapcsolta volna a tévét az x-faktor után, így meg nézte a sok hülye a Balázs miatt.

Na meg ezek a poénok, amiket a Liluval próbálnak erőlködni, elég szánalmas.

Gratulálok az RTL klubnak hogy így megvezetett mindenkit!

2010. nov. 21. 08:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
46%
A Balázsban nagyot csalódtam, egy ilyen átveréshez adta a nevét. Számomra már ő is szánalmas alak lett. Persze, jó pénzért csinálta biztos.
2010. nov. 21. 08:22
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

elég genya dolog volt tőlük,azt hiszik ezzel megmutatták a jó népnek ki a fasza gyerek,de sztem pont az ellenkezőjét érték el vele....

Most komolyan röhögnek a markukba,hogy :milyen hülyék ,ezek elhitték,hogy a Balázs vezeti a VV-t!?

Szánalmasak ...én nem voltam elájulva a tegnapi első VV-től..

2010. nov. 21. 08:24
 3/12 anonim ***** válasza:
79%
egyetértek a kérdezővel, olyan erőltetett poénok voltak, tiszta mű volt az egész. na meg ez a cserbenhagyásos gázolós k@cs@g ....ki is kapcsoltam a tv-t.
2010. nov. 21. 08:35
 4/12 anonim ***** válasza:
75%

A legjobb mégiscsak a belépője volt "rossz vagyok, de használhatóó"... Pfff!

Na de azt olvastam, hogy hétköznaponként a Balázs fogja vezetni a VV-t.

2010. nov. 21. 08:37
 5/12 anonim ***** válasza:
85%
most gondoljatok bele,hogy szegény bácsi akivel buci karambolozott odakapcsol és lássa,hogy Stohl buci ott rázza a fenekét,hogy:rossz vagyok de használhatóóóóó....komolyan mondom hányinger
2010. nov. 21. 08:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Új embereket kellett volna felvenni. Öszintén a stohl sem jó. De balázst sem néztem volna a tv. Leülök fél 8-kor és éjfélig balázst nézek a tv. Balázs is már a csapból folyik.
2010. nov. 21. 08:42
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
Én is nagyon meglepődtem csak a Balázs miatt néztem,de amikor megláttam azt a buz* köcs@g Stohlt azonnal elkapcsoltam sajnos énis csalodtam Balázsban!
2010. nov. 21. 08:44
 8/12 anonim ***** válasza:
23%

...minek kell néznetek ilyeneket egyáltalán?

annyira nincs értelme az ilyen sz*roknak, való világ, big brother, megasztár , x -faktor . Istenem , mind egyre megy, olyan sz*rok , hogy szavakkal kifejezni nem lehet.

Tegnap este néztem egy DVd-t vége lett, és a tv átkapcsolt magától az Rtl-klubra, és pont akkor ment ez a szenny. Annyit láttam belőle hogy valami ALEKSZOSZ nevű b*zival beszélgetnek ,kb 10 másodperc alatt ki is kapcsoltam.

Az idióta eget, ilyen nevet, hogy ALEKSZOSZ , ha lett volna nálam egy fegyver és velem szembe jött volna az utcán , azt hiszem nem gondolkoztam volna azon , hogy fejbelőjjem-e.

2010. nov. 21. 08:44
 9/12 anonim ***** válasza:
3 műsorvezető lesz, balázs lilu és stohl, hétfőn már balász és lilu lesz csak tegnap azért nem rakták be rögtön balázst mert gondolom nem lehet olyan könnyű 5órán át élő műsorban lenni, ráadásul készülni kell az ilyenkre nagyon. a végén amugy bement balázs
2010. nov. 21. 09:36
 10/12 anonim ***** válasza:
52%

ma 08:44

Köszi, hogy lepontozott a sok 13 éves :D végülis logikus, amikor a valóvilág 1 volt kb én is 10 éves voltam , és néztem :D szval nekem is csak 11 éves koromban jött meg az eszem hogy ne nézzek ilyen sz*rokat.

2010. nov. 21. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!